News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor πάει για το Clásico μετά το Champions League

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Δεν έχει χάσει ποτέ στο Camp Nou με τη φανέλα της Μαδρίτης


Ο Keylor Navas θα ολοκληρώσει τη μεγάλη εβδομάδα του στο Camp Nou. Αφού ήταν ήρωας ενάντια στη Μπάγερν, του μένει άλλη μια μέρα μέγιστου άγχους ενάντια στη Barcelona των Messi και Suarez, της καλύτερης επίθεσης στο πρωτάθλημα με 55 γκολ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. 32 γκολ έχει ο Αργεντινός και 23 ο Ουρουγουανός, οι οποίοι θα’χουν απόψε τον Κοσταρικανό ως το τελευταίο τείχος της madridista άμυνας.

Η τιμή του Νάβας έχει αυξηθεί όπως ο αφρός μετά την παράστασή του την περασμένη Τρίτη. Ο Κοσταρικανός έβαλε τη λευκή ομάδα στον τελικό με οκτώ αποκρούσεις ενάντια στη Μπάγερν, τέσσερις εκ των οποίων ήταν εντυπωσιακές εναντίον των Lewandowski, Tolisso, Alaba και Müller. Μια παράσταση, πιθανότατα η καλύτερη που είχε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, που χειροκροτήθηκε απ’το Bernabéu, απ’τον Zidane κι απ’τους ίδιους του τους συμπαίκτες, που έχουν δώσει αξία πάντα στον τερματοφύλακά τους.

Το Camp Nou, επιπλέον, είναι ένα γήπεδο που δεν έρχεται καθόλου άσχημα στον Keylor από τότε που υπερασπίζεται τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει παίξει τρεις αγώνες εκεί και δεν έχει χάσει κανένα. Ο πρώτος αγώνας τελείωσε με μια νίκη με 2-1 στην οποία ήταν καθοριστικός με μια αποκρουσάρα με ανάποδο χέρι στον Leo Messi. Στον δεύτερο, πέρυσι, η Μαδρίτη πήρε μια ισοπαλία με 1-1, μ’ένα γκολ απ’τον Ramos στο 92ο λεπτό. Και στον τρίτο του αγώνα, αυτό το καλοκαίρι, η Μαδρίτη κέρδισε 1-3 και τον Keylor τον νίκησαν με πέναλτι.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.