News Update :

powered by Agones.gr - livescore

'Karim is on fire' για το Clásico

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Του David G. Medina

Φτάνει στη καλύτερη στιγμή του μετά τη ντομπλέτα στη Bayern


Ο Karim Benzema έζησε την Τρίτη, μ’ένα παραδομένο Santiago Bernabéu, τη καλύτερή του βραδιά στη σεζόν. Σε μια γκρίζα χρονιά, γεμάτη επικρίσεις και αμφιβολίες για τον Γάλλο, το 9 έβγαλε απ’το καπέλο μια καθοριστική ντομπλέτα για να τουμπάρει τη Μπάγερν και να περάσει στον τελικό του Champions League. Το βραβείο, μια αποθέωση στο Κολοσσαίο του Chamartin για να ξεχάσει τις διαφορές του με τον Γάλλο επιθετικό.

Έτσι, μ’αυτή την απαραίτητη άνοδο της αυτοεκτίμησης, ο Karim προσγειώνεται σ’ένα στάδιο, το Camp Nou, όπου έχει συνήθως καλές εμφανίσεις κι όπου το συνδυαστικό του ποδόσφαιρο έχει επιτύχει μερικές απ’τις καλύτερες στιγμές του, όπως στο 1-2 που χρησίμευσε στον Ζιντάν για να κερδίσει στην πρώτη του επίσκεψη.

Απόψε θα περπατήσει ξανά στο γρασίδι του azulgrana γηπέδου διατεθειμένος να πιάσει μία απ’αυτές τις αποδόσεις που, από καιρό σε καιρό, σιωπά τους επικριτές του και γεμίζει με λόγους εκείνους που τον θεωρούν έναν παίκτη με τόσες ιδιότητες που οι ξηρασίες του στο σκοράρισμα δεν πρέπει να υπερισχύουν πάνω απ’όλα αυτά που δίνει στο γήπεδο.

Τα γκολ, μάλιστα σημαδεύουν την σεζόν ενός Benzema που φτάνει on fire αλλά που χρειάζεται να συνεχίσει με την ευστοχία του για να αυξήσει τα μόλις 11 γκολ που έχει από τότε που ξεκίνησε η σεζόν τον Αύγουστο. Ένα νούμερο που, στο πλάι του ακόρεστου Cristiano, τον θέτει υπό αμφισβήτηση, παρά την μέχρις εσχάτων υπεράσπιση που του κάνει πάντα ο Ζιντάν. Ο προπονητής ξέρει ότι ένας Karim στην πρίζα είναι μια προστιθέμενη αξία και το Camp Nou έχει δει αυτήν την έκδοση του Γάλλου, αυτή του παίκτη που μπορεί να ξεμπλοκάρει οποιοδήποτε ματς με χτυπήματα αυθεντικής ιδιοφυΐας.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.