News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Emery: "Ο Mbappé ήθελε να πάει στη Μαδρίτη ή τη Barça"

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ο ακόμα τεχνικός της PSG αποκάλυψε ότι η πρόθεσή του ήταν να πάει στην Ισπανία

"Το να'χει ο Neymar, μετά από μια προπόνηση, να κάνει τέσσερις διαφημιστικές εκδηλώσεις, δεν είναι το καλύτερο" Unai Emery, προπονητής του París Saint-Germain

"Ο Neymar δεν έχει εγκατασταθεί 100% στην PSG" Unai Emery, προπονητής της París Saint-Germain


Ο Unai Emery, ο οποίος θα πάψει να’ναι ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, μίλησε για τον Kylian Mbappé κι αποκάλυψε σε μια συνέντευξη στο SFR Sport ότι «αρχικά ήθελε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα». «Ιστορικά, αυτό το είδος των Γάλλων ποδοσφαιριστών των 18 ετών, φεύγουν απ’τη Γαλλία. Οι Γάλλοι πρέπει να’ναι περήφανοι που έχουμε τον Mbappé στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν γνώρισα τον πατέρα του και τον ίδιο, ο Mbappé ήθελε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα. Ήταν ο σύλλογος κι εγώ που του είπαμε ότι έπρεπε να συνεχίσει στη Γαλλία», είπε.

Ο Kylian Mbappé έφθασε στην París Saint-Germain το περασμένο καλοκαίρι απ’τη Μονακό κι αφού ήταν ένα απ’τα ονόματα της καλοκαιρινής αγοράς. Ο Γάλλος διεθνής ήταν κοντά στην υπογραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ενημέρωσε η MARCA. Ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαίωσε σ’αυτήν την εφημερίδα ότι υπήρξαν επαφές με την λευκή ομάδα. Ο Mbappé, 19 ετών, έχει παίξει 38 αγώνες μέχρι στιγμής φέτος με την PSG σ’όλες τις διοργανώσεις.

Επίσης, μίλησε για τον Neymar και το καθεστώς του στην ομάδα: «Αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να πω στον Neymar να συμπεριφέρεται ποδοσφαιρικά, γιατί είναι ένα μιντιακό αστέρι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην τον επηρεάζει αυτό στο ποδόσφαιρο. Αν είμαστε στο club και, μετά από μια προπόνηση, ο Neymar πρέπει να κάνει τέσσερις διαφημιστικές εκδηλώσεις... δεν είναι το καλύτερο. Πρέπει να το κατανοήσουμε αυτό και να τον προστατεύσουμε, επειδή είναι επίσης καλό για το club. Για μένα η διαχείριση του Neymar είναι να προσαρμοστεί στο Παρίσι. Έχω κάνει το 50% της δουλειάς μαζί του, απομένει ένα άλλο 50%», είπε.

«Ο Neymar πρέπει να’ναι ευτυχισμένος στο Παρίσι, έχει Βραζιλιάνους στην ομάδα... αλλά προπονείται και πάει στο σπίτι του. Δεν θα’ναι κάθε μέρα με τους Βραζιλιάνους. Ο Neymar δεν είναι 100% εγκατεστημένος στο Παρίσι", παραδέχτηκε ο προπονητής της PSG ο οποίος επίσης δήλωσε: «Ήταν κρίμα να μην έχουμε τον Neymar στον αγώνα του Champions League ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα μπορούσαμε να φτάσουμε μαζί του. Μια απ’τις αρνητικές περιπτώσεις του Neymar είναι που δεν μπορέσαμε να τον έχουμε για αυτόν τον αγώνα. Ο Neymar πρέπει να προσαρμοστεί στην ομάδα και πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Είναι εύκολο να μιλήσεις με έναν άνθρωπο όπως ο Neymar... Έχει μια μεγάλη καρδιά, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι ταπεινός. Προέρχεται από μια ταπεινή οικογένεια και μετατράπηκε σε αστέρι. Είναι δύσκολο γι 'αυτόν να αφομοιώσει αυτές τις δύο πτυχές. Είναι ένα αστέρι κι όλα όσα κάνει, όλα όσα τον περιβάλλουν, τον κάνουν ένα αστέρι. Αλλά ταυτόχρονα, είναι κάποιος που έχει πολύ ταπεινότητα κι έχει βρει μια ισορροπία για να κάνει να συνυπάρχουν αυτές οι δύο πτυχές. Μιας κι έχει μια μεγάλη καρδιά, διευκολύνει την επαφή».




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.