News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino έχει ένα πρόβλημα: ο Keylor ισχυροποιείται όταν ο Courtois τίθεται στο στόχαστρο

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Του Fermín De La Calle

Ένας απ’τους ήρωες ενάντια στη Bayern

Ο Keylor Navas, αποφασιστικός με τις αποκρούσεις του στην αναμέτρηση εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, γνωρίζει την πρόθεση του Florentino Pérez: ο πρόεδρος θέλει να υπογράψει τον Thibaut Courtois


Ο Florentino Pérez δεν εμπιστεύεται τον Keylor Navas. Ο πρόεδρος έχει τρεις σεζόν που ψάχνει έναν αντικαταστάτη στο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά έχει βρει ένα σημαντικό πρόβλημα: ο Keylor είναι ο τερματοφύλακας του Zinedine Zidane. Ούτε David de Gea, ούτε Gianluigi Donnarumma, ούτε Kepa Arrizabalaga, ούτε Thibaut Courtois. Keylor Antonio Navas Gamboa.

Ο Κοσταρικανός έχει επιδείξει μια θωρακισμένη πνευματική δύναμη αυτά τα χρόνια. Γνωρίζει τέλεια τις προθέσεις του προέδρου του και αθλητικού διευθυντή, το οποίο είναι ακόμα πιο δεσμευτικό γι 'αυτόν. Το οποίο δεν τον έχει εμποδίσει να βρίσκεται ένα βήμα μακριά απ’το να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του Champions League που κερδίζει τρεις τίτλους. Κι αν συμβεί, θα’χει μεγάλο μερίδιο γιατί στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου ήταν ο καθοριστικός παίκτης με τις επεμβάσεις του.

Ο Ζιντάν το κατέστησε σαφές μετά τον ημιτελικό: «ο Keylor είναι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχω πολύ καιρό που το λέω και η απόδοση του σήμερα δεν κάνει τίποτα άλλο απ’το να το επιβεβαιώνει». Κακά νέα για τον Florentino, ο οποίος είδε πως ο tico έβγαινε ενισχυμένος απ’την αναμέτρηση ενάντια στους Γερμανούς. Όλοι οι συμπαίκτες του ξεχώρισαν την παράστασή του και οι κερκίδες τον αποθέωσαν επανειλημμένα.

Ο Navas εκμεταλλεύτηκε τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο ματς για να αξιωθεί στη μεικτή ζώνη και ν’αφήσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα ανανέωνα και θα αποσυρόμουν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το να βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ είναι ένα προνόμιο που πιστεύω ότι μπορεί να μου πάρει μόνο ο Θεός. Είμαστε μια ομάδα πολύ ενωμένη κι ο προπονητής έχει κάνει μια σπουδαία δουλειά. Είμαστε όλοι μαζί του. Πάντα προσπαθώ να δώσω τα πάντα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά τίποτα δεν θα αλλάξει το κίνητρο μου και την ιδέα μου να βγαίνω για δίνω τα πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης». Δεν χρειάζεται να διαβάσετε πολλά ανάμεσα στις γραμμές.


Ο Courtois δεν θα ανανεώσει με την Τσέλσι

Ο Keylor ξέρει ότι έχει την άνευ όρων υποστήριξη του Ζιντάν και την υποστήριξη των αποδυτηρίων, ιδιαίτερα των βαρέων βαρών όπως ο Sergio Ramos. Κάτι που τον διατηρεί ασφαλή απ’τις προσπάθειες του Φλορεντίνο να τον αντικαταστήσει. Όσο είναι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ο Zizou, ο Keylor θα’ναι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Κάτι που αποδείχτηκε τον Ιανουάριο, όταν ο Ζιντάν απέρριψε τη μεταγραφή του Kepa, προειδοποιώντας ότι δεν χρειαζόταν καμία μεταγραφή για το τέρμα κι ότι ο Navas θα συνέχιζε να’ναι ο τερματοφύλακάς του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπήρξε ένα ανησυχητικό γεγονός για το μέλλον του Κοσταρικανού. Ο Thibaut Courtois έχει ενημερώσει την Τσέλσι ότι δεν θα ανανεώσει με τον λονδρέζικο σύλλογο, απ’τον οποίο μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2019. Γνωρίζει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση των υπηρεσιών του. Τα παιδιά του Βέλγου ζουν στη Μαδρίτη με τη μητέρα τους και μια πιθανή μεταγραφή στο σύλλογο του Chamartín θα του επέτρεπε να τα βλέπει πιο συχνά. Περίσταση για την οποία ο τερματοφύλακας έχει ενημερώσει τους Άγγλους ηγέτες.

Το πρόβλημα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Kepa, είναι ότι υπάρχει μια κόντρα μεταξύ του προέδρου και του προπονητή σχετικά με την κατάσταση του λευκού τέρματος. Ο Courtois περιμένει την κλήση του Florentino, αλλά ο Zidane παραμένει σταθερός στην απόφασή του να κρατήσει τον Keylor Navas στο τέρμα του Bernabéu. Ο πρόεδρος έχει ένα πρόβλημα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη τερματοφύλακα, αυτόν τον οποίο έχει επιλέξει ο Zidane. Κι ο τερματοφύλακας που φέρνει ο Florentino ξέρει ότι δεν θα’ναι ο αγαπημένος του προπονητή.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.