News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Borja Mayoral είναι πλέον ο δεύτερος καλύτερος goleador της Μαδρίτης αυτή τη σεζόν

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Του Rubén Jiménez

Μόνο ο Cristiano χρειάζεται λιγότερα λεπτά για να σκοράρει


Ο Borja Mayoral ανταγωνίζεται με μια απ’τα πιο τρομακτικές επιθέσεις του πλανήτη για να’χει λεπτά. Αν όχι την πιο τρομακτική. Και με κάποιες περιστάσεις που δεν είναι ευνοϊκές για να’χει ευκαιρίες. Ο Μπέιλ έχει μετατραπεί σ’έναν συνήθη αναπληρωματικό στον οποίο δίνει την αναλογία του λεπτών και βασικών εμφανίσεων έτσι ώστε τα κάρβουνα να μην μετατραπούν σε πυρκαγιά. Ο Benzema έχει κάτσει επίσης στον πάγκο περισσότερο απ’το συνηθισμένο. Κι από εκείνο το σχήμα του παρελθόντος στο οποίο έμπαιναν τρεις επιθετικοί δεν απομένουν ούτε τα πλάνα.

Μπροστά σ’αυτό το πανόραμα, οι εμφανίσεις του Borja Mayoral είναι τόσο μειωμένες που φαίνεται αναγκασμένος να βρει σε σύντομες παραστάσεις τα καλύτερα επιχειρήματά του για να διεκδικήσει περισσότερες σκηνές στο επόμενο κεφάλαιο. Και, παρόλο που το κάνει, παρόλο που καταφέρνει να’ναι αποτελεσματικός σε επιλόγους, ο σκηνοθέτης τον ξεχνάει για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Borja Mayoral είναι ο δεύτερος ταχύτερος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα και στην σεζόν. Μόνο ο Cristiano Ronaldo χρειάζεται λιγότερα λεπτά απ’τον παίκτη απ’την Parla για να σκοράρει. Ένα γκολ κάθε 129 λεπτά μέχρι στιγμής φέτος. Επτά γκολ, όπως κι ο Casemiro, μόνο ένα λιγότερο απ’τους Lucas και Isco. Ο Benzema, το 9 της ομάδας, έχει 11 γκολ σε περισσότερα από 3.000 λεπτά. Ο Mayoral δεν φτάνει τα 1.000.

Οι σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης

Κριστιάνο - ένα γκολ κάθε 81,88 λεπτά

Mayoral - ένα γκολ κάθε 129 λεπτά

Bale - ένα γκολ κάθε 135,63 λεπτά

Asensio - ένα γκολ κάθε 258,09 λεπτά

Benzema - ένα γκολ κάθε 277,91 λεπτά

Isco - ένα γκολ κάθε 344,63 λεπτά

Lucas Vázquez - ένα γκολ κάθε 346,38 λεπτά

Ceballos - ένα γκολ κάθε 450 λεπτά

Casemiro - ένα γκολ κάθε 525,14 λεπτά

Marcelo - ένα γκολ κάθε 680 λεπτά

Σέρχιο Ράμος - ένα γκολ κάθε 710 λεπτά

Nacho - ένα γκολ κάθε 785 λεπτά

Κρος - ένα γκολ κάθε 825 λεπτά

Άσχραφ - ένα γκολ κάθε 1226 λεπτά

Modric - ένα γκολ κάθε 1547,5 λεπτά

Στη Σεβίλλη μπήκε στο 70' και μέσα σε λίγα λεπτά έδειξε περισσότερη επιθυμία και θέληση από πολλούς απ’τους συμπαίκτες του. Γύρισε για να αμυνθεί, άρπαξε την μπάλα, πάλεψε ενάντια σε δύο αντιπάλους και βγήκε μπροστά για να ξεκινήσει μια επίθεση. Αλλά το βιογραφικό του να μην γεμίζει με σελίδες και σελίδες που θαυμάζουν την ικανότητά του για πάλη κι αφοσίωση, επειδή αυτά τα επίθετα επισκιάζουν τα γκολ του. Εάν οι οπαδοί χαρακτηρίζουν ως πρόθυμο έναν παίκτη, διατρέχει τον κίνδυνο να παραμείνουν τα γκολ του σε μια γωνιά της μνήμης.

Στο Pizjuán έβαλε ένα, με κεφαλιά, που άνοιξε αυτή τη μικρή ελπίδα, έτσι ώστε η Μαδρίτη να προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό απ’την επίσκεψή της στις όχθες του Guadalquivir. Μια εκτέλεση ενός φορ, ενός σπεσιαλίστα. Ενός goleador. Αυτό που είναι ο Borja Mayoral.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.