News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι «υπεύθυνοι» της Επιχείρησης Neymar

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Juni Calafat, Pini Zahivi κι ο ίδιος ο πατέρας του
 
Pini Zahivi αριστερά και Juni Calafat δεξιά
Αυτό που φαινόταν ένα αδύνατο πριν μήνες, μετατρέπεται σε κάτι περισσότερο από μια πιθανότητα. Το να δούμε τον Neymar να παίζει και πάλι στην Ισπανία έχει πάψει να’ναι μια χίμαιρα κι ακόμη λιγότερο να τον δούμε στα madridista λευκά. Στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν πολύ σαφές ότι ο Βραζιλιάνος είναι η υπογραφή, ο μόνος ικανός παίκτης να τροφοδοτήσει τις προσδοκίες που απαιτούν οι madridistas οπαδοί για να ενισχύσουν την ομάδα τους και που με τη σειρά του είναι σε θέση να βρεθεί στο μιντιακό ύψος των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι. Οι υπόλοιποι, σε μεγάλη απόσταση.

Ο Neymar συνεχίζει να τροφοδοτεί την πιθανή επιχείρηση με συνεχή θετικά μηνύματα στους λευκούς απεσταλμένους. Τα νέα που μεταδίδει με κατεύθυνση το Santiago Bernabéu μιλούν για μια κατάσταση υπό έλεγχο. Η επιθυμία του να επιστρέψει στη LaLiga αυξάνεται με το πέρασμα των ημερών κι όπως έχει ομολογήσει βλέπει εφικτή την επιχείρηση ακόμη και γνωρίζοντας ότι διακυβεύεται η υπερηφάνεια του Κατάρ, του Al Khelaifi και της PSG και ότι οι κινήσεις που πρέπει να κάνουν πρέπει να’ναι μετρημένες με ακρίβεια χιλιοστού.

Ο Juni Calafat, υπεύθυνος για τις μεταγραφές του λευκού club, ήταν ο λευκός απεσταλμένος που έχει προσεγγίσει τον Βραζιλιάνο. Είναι ο υπεύθυνος για την άφιξη του Vinicius και τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει αρκετά τα ταξίδια που έχει κάνει στη Βραζιλία. Το αντικείμενο των μετακινήσεων έχει υπάρξει πάντα το να βρεθεί κοντά σ’αυτόν που θα’ναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης απ’το επόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τους τελευταίους δύο μήνες ο Neymar τους έχει περάσει στη χώρα του αναρρώνοντας. Ο Calafat ήταν ήδη κοντά στο Neymar χρόνια πριν, στην προηγούμενη madridista προσπάθεια.

Σ’αυτή την ανταλλαγή κινήσεων, κανείς δεν έχει μιλήσει για χρήματα προς το παρόν. Όπως είπε η MARCA στο παρελθόν, δεν υπάρχει καμία ρήτρα που να ποσοτικοποιεί την αναχώρησή του, οπότε τα πάντα για την ώρα περιορίζονται στο να κάνει βήματα για να δείξει την επιθυμία του να αποκηρύξει το να συνεχίσει να παίζει στην PSG και να το κατανοήσει ο Al Khelaifi και να μην είναι μια προσβολή γι’αυτόν και γι’αυτό που εκπροσωπεί.

Όπως είναι λογικό η πιθανή επιχείρηση θα πήγαινε πέρα απ’τα 250 εκατομμύρια ευρώ, λόγω του τι πλήρωσε η PSG πέρυσι για τη μεταγραφή του, που όπως γνωρίζετε ήδη ήταν 222 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός Τύπος, ο πατέρας του παίκτη έχει τεθεί στα χέρια του Pini Zahavi, περισσότερο ενδιάμεσος παρά μάνατζερ, που ειδικεύεται σε περίπλοκες κινήσεις παικτών μεταξύ των μεγάλων της Ευρώπης. Η αποστολή του, να επιτύχει ένα πιθανό σενάριο για μια επιχείρηση περίπλοκη στο μέγιστο. Ο Lewandowski έχει επίσης τεθεί στα χέρια του για να φύγει απ’τη Μπάγερν. Ο Πολωνός ήθελε να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η πιθανότητα αραιώνεται.

Τώρα η αποστολή του Zahavi δεν είναι άλλη απ’το να πετύχει να αποδεχτεί ο Al Khelaifi κάτι που γνωρίζει ήδη και που δεν είναι τίποτα άλλο απ’την επιθυμία του Neymar να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης κι απ’την επιθυμία της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει τον Neymar.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.