News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι αναπληρωματικοί του Zidane χάνουν την τελευταία μεγάλη τους ευκαιρία

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Χωρίς απάντηση ενάντια στη Σεβίλλη που παλεύει για την Ευρώπη


Απογοήτευση και νέα χαμένη ευκαιρία απ’τη δεύτερη γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης, για εκείνους τους δευτερεύοντες οι οποίοι δυσκολεύονται να προσεγγίσουν το επίπεδο που πρέπει να απαιτείται από έναν παίκτη της λευκής ομάδας. Η Σεβίλλη βγήκε με περισσότερη όρεξη, πιο πεπεισμένη του ότι μπορεί και θέλει να κάνει κάτι στο παιχνίδι, παρά μια Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πάτησε στο χόρτο του Pizjuán για να την δει να’ρχεται και να σκεφτεί τον τελικό του Κιέβου. Και γι 'αυτό πήγε στο σπίτι με μια ήττα με 3-2.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε, όπως προσκαλεί αυτό που υπάρχει ακόμα στο διακύβευμα, να βάλει πολλούς αναπληρωματικούς και η αλήθεια είναι ότι μόλις που διεκδίκησαν πράγματα σε έναν αγώνα στον οποίο πήγαν απ’τα λιγότερα στα περισσότερα, αλλά δεν έδωσαν το επαρκές ούτε για να κερδίσει η ομάδα τους ούτε για να δικαιολογήσουν μια μεγαλύτερη κατανομή λεπτών στο μέλλον.

Casilla, Vallejo, Theo, Ceballos, Kovacic, μαζί με τους πιο συνήθεις Nacho, Lucas Vázquez και Asensio υποδέχτηκαν αυτή την ευκαιρία που ζητούν σιωπηλά, φυσικά, αλλά που αξιώνουν και που απ’αυτό που φάνηκε ενάντια σε μια Σεβίλλη με περισσότερη επιθυμία και κάτι περισσότερο στο διακύβευμα, δεν είναι για να επιτεθούν σ’αυτό το καθεστώς βασικού που είναι άλλων που έμειναν στη Μαδρίτη.

Όταν μπήκαν στο παιχνίδι ήταν ήδη πίσω με δύο γκολ, που ήρθαν από λάθη στην άμυνα της madridista ομάδας, μ’έναν υπερβολικά αγχωμένο Vallejo κι έναν Casilla να συνδυάζει σωστά με λάθη. Η μεσαία γραμμή δεν κατάφερε να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας της, ενώ ο Benzema επέστρεψε στην απούσα έκδοσή του, με τον Lucas Vázquez και τον Asensio χωρίς την επιτυχία των άλλων ημερών.

Αυτοί οι παίκτες, λίγο πολύ, υπέγραψαν ένα θλιβερό Copa del Rey, επιβεβαίωσαν ενάντια σε μια Σεβίλλη που πλησιάζει την Ευρώπη, ότι δεν είναι όλοι ικανοί να παίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον ο Mayoral της έδωσε θράσος στα λεπτά που είχε, σκοράροντας το γκολ της τιμής, φυσικά, αφού πρώτα είχαν δεχτεί τρία.

Είναι σκληρό, αλλά είναι η πραγματικότητα. Επιπλέον, ούτε και οι βασικοί που έπαιξαν δεν έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους μ’ένα χαμένο πέναλτι, ένα άλλο εύστοχο κι ένα αυτογκόλ του Ράμος, συν την απουσία του Μπενζεμά παρά την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και την κακή στιγμή του Casemiro, απ’τον οποίο ο Ζιντάν ψάχνει ν’ανακτήσει τη χαμένη φόρμα. Κακός αγώνας, κακή εικόνα και χαμένη ευκαιρία για πολλούς.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.