News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema έχει σκοράρει τα ίδια γκολ με τον Messi στα ημιτελικά του Champions League

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Και οι δύο παίκτες έχουν βάλει τέσσερα γκολ στον προτελευταίο γύρο του Champions League


Χάρη στη ντομπλέτα που έβαλε ο Karim Benzema ενάντια στη Μπάγερν Μονάχου ο Γάλλος επιθετικός επανασυνδέθηκε με το γκολ σ’έναν ημιτελικό του Champions League, κάτι που δεν έχει συμβεί απ’τη σεζόν 13-14, όταν στο πρώτο ματς σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα κατά της Μπάγερν.

Μ’αυτά τα δύο γκολ, ο Benzema έχει βάλει τέσσερα γκολ στον προτελευταίο γύρο του Champions League, το ίδιο νούμερο, εκπληκτικά, με τον Lionel Messi. Ο Γάλλος επιθετικός τα’χει βάλει σε 12 παιχνίδια έχοντας ένα μέσο όρο 0,33 γκολ ανά παιχνίδι στα ημιτελικά, ενώ ο Μέσι έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο σ’αυτό το γύρο, 13, αφήνοντας το μέσο όρο του στους ημιτελικούς στο 0,30.

Τα τέσσερα γκολ του Benzema στα ημιτελικά ήρθαν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Το πρώτο απ’αυτά ήταν την σεζόν 12-13, όταν στο δεύτερο σκέλος άνοιξε το λευκό σκορ αναζητώντας μια ανατροπή που δεν κατέληξε να συμβεί. Δύο χρόνια αργότερα, ο Benzema ξανασυναντήθηκε με το γκολ σ’έναν ημιτελικό εναντίον της Μπάγερν στο πρώτο σκέλος και έσπρωξε το γκολ σε μια πάσα του Coentrao. Τέσσερα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να σκοράρει και πάλι ο Μπενζεμά στα ημιτελικά.

Αυτά του Messi μοιράστηκαν σε δύο στο πρώτο σκέλος του 14-15 εναντίον της Μπάγερν και δύο κατά της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο σκέλος του 10-11.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.