News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Bayern σάρωσε τη Μαδρίτη στα στατιστικά: περισσότερη κατοχή, περισσότερες τελικές, περισσότερα κόρνερ...

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Του Luis Alberto Díaz

Η βαυαρική ομάδα ξεπέρασε σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού τους παίκτες του Zidane


Αν στο πρώτο σκέλος η Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε σ’όλα τα στατιστικά τμήματα την Ρεάλ Μαδρίτης, στο δεύτερο σκέλος η ιστορία επαναλήφθηκε και οι Γερμανοί ηγήθηκαν σ’όλες τις πτυχές του παιχνιδιού.

Φαίνεται ψέμα πως μια ομάδα όπως η Μπάγερν που μεταξύ των δύο αγώνων εκτέλεσε συνολικά 32 φορές, 17 εκ των οποίων στο στόχο, αποκλείστηκε από ένα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Λοιπόν, αυτό έχει συμβεί μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα στη Μπάγερν του Χάινκες. Η βαυαρική ομάδα ηγήθηκε όλων των στατιστικών του παιχνιδιού, όχι μόνο αυτών των τελικών που αναφέρθηκαν ήδη.

Σ’αυτούς τους αριθμούς, πρέπει να προσθέσουμε και άλλους που πιστοποιούν τον επιθετικό πρωταγωνισμό της. Η Μπάγερν εκτέλεσε 11 κόρνερ έναντι των έξι της Ρεάλ Μαδρίτης και ξεπέρασε ξεκάθαρα στην κατοχή τη madridista ομάδα, 40% κατοχή για τους παίκτες του Ζιντάν και 60% για τους φιλοξενούμενους.

Αλλά η κυριαρχία της Μπάγερν δεν τελείωσε εκεί. Η Μπάγερν έκανε συνολικά 577 πάσες, στο πρώτο σκέλος έκανε 585, και σέντραρε στην περιοχή πολύ περισσότερο και καλύτερα, 38 της Μπάγερν και 9 της Ρεάλ Μαδρίτης. Το μόνο στατιστικό στοιχείο στο οποίο κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης, και για πολύ λίγο, ήταν εκείνο των ανακτήσεων, ανέκτησε 61 μπάλες έναντι 60 του αντιπάλου της. Χωρίς να ξεχνάμε φυσικά τις οκτώ σωτήριες αποκρούσεις του Keylor, ο Ulreich έκανε μόνο μια, ίσως το πιο σημαντικό και θεμελιώδες στατιστικό για να βρεθεί η Ρεάλ Μαδρίτης σ’ένα νέο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.