News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η χειρότερη Liga της Μαδρίτης του Cristiano: μπορεί να’ναι 78 βαθμοί... όπως στην σεζόν του 2-6

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Του Delfín Melero

Απ’την σεζόν 2008/09 δεν παρουσίαζε τόσο φτωχούς αριθμούς


Πριν την κατάκτηση του Δέκατου Τρίτου στο τέλος Μαΐου, η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κερδίσει έναν άλλο τίτλο. Το τέλος του πρωταθλήματος είναι σχεδόν ένα τρόπαιο για την Real. Πλέον απομένουν μόνο δύο παιχνίδια σ’ένα πρωτάθλημα που έχει γίνει πάρα πολύ μακρύ στο Μπερναμπέου. Ξέρετε ήδη, και είναι φυσιολογικό, ότι όταν έχεις ένα σχέδιο όπως αυτό του Σαββάτου στις 26 στο Κίεβο κοστίζει περισσότερο να πας στο γραφείο.

Η Μαδρίτη υπέστη στο Pizjuán την πέμπτη της ήττα στο πρωτάθλημα (Σεβίλλη και Espanyol, εκτός, Μπέτις, Βιγιαρεάλ και Barcelona, εντός) και τώρα έχει 72 βαθμούς, τρεις πίσω απ’την Ατλέτικο, δεύτερη στον πίνακα. Έτσι, οι παίκτες του Zidane, το πολύ, αν κερδίσουν τους δύο εναπομείναντες αγώνες, θα τελειώσουν με 78. Η χειρότερη Λίγκα από τότε που επέστρεψε ο Florentino κι από τότε που προσγειώθηκε ο Cristiano Ronaldo στο Bernabéu.

Η Μαδρίτη δεν μάζευε τόσους λίγους βαθμούς (αν φτάσει σ’αυτούς) απ’την σεζόν 2008/09, αυτής του πρώτου τρεμπλ της Barcelona του Guardiola, αυτή του 2-6, με τον Juande Ramos στον πάγκο. Από εκείνη την σεζόν, πρέπει να προσθέσουμε λίγο μέχρι να φτάσουμε στους 85 βαθμούς της 12/13, χειρότερη συγκομιδή αυτά τα χρόνια.

Συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια να ξεπερνά τους 90 κι ακόμη και να’χει κερδίσει ένα πρωτάθλημα με 100 βαθμούς (του 11/12 των ρεκόρ του Mourinho), ο αριθμός 78 τραβά την προσοχή.

18 βαθμούς πίσω απ’τη Barcelona και τρεις απ’την δευτεραθλήτρια, αλλά της Μαδρίτης θα της μένει πάντα το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, η αληθινή της αγάπη.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.