News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Ο Neymar δεν βρίσκεται στην αγορά"

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Του Pablo Polo

Πηγές της PSG διαβεβαιώνουν στη MARCA ότι δεν υπάρχει καμία σταθερή τιμή για τον Βραζιλιάνο


Η PSG παρακολουθεί αμήχανη τις φήμες που περιστρέφονται γύρω απ'το μέλλον του Neymar. Απ'το Παρίσι κατανοούν ότι όλες αυτές οι κινήσεις είναι προϊόν μόνο του ενδιαφέροντος γύρω από μια επιχείρηση που θα κινούσε εκατομμύρια για πολλούς κι έχουν ήδη προετοιμαστεί να παρακολουθήσουν όλα τα είδη των πιέσεων για να προκαλέσουν την έξοδο της ναυαρχίδα τους, κυρίως απ'την Ισπανία. Ωστόσο, η θέση του προέδρου του συλλόγου, Nasser al Khelaifi, είναι ακλόνητη, όσο σκληρά κι αν προσπαθούν να σφίξουν τις βίδες.

Εκτός απ'το ότι στο Παρίσι δεν έχουν κάποια είδηση γύρω απ'το περιβάλλον του παίκτη ότι θέλει να φύγει, αυτό αποδεικνύεται σχεδόν μια δευτερεύουσα πτυχή, δεδομένου ότι η PSG δεν πρόκειται ν'ακούσει προσφορές από κανέναν. Τις τελευταίες ημέρες, έχει γίνει λόγος ακόμα και για μια τιμή εξόδου, κάτι που η PSG αρνείται κατηγορηματικά. "Δεν υπάρχει σταθερή τιμή επειδή ο Neymar δεν βρίσκεται στην αγορά. Είναι γελοίο. Οι πιθανότητες να επιτευχθεί συμφωνία με κάποιο club είναι μηδέν", διαβεβαιώνουν στη MARCA πηγές της PSG.

Ο Neymar βρίσκεται στο Παρίσι, αναρρώνοντας απ'τον τραυματισμό του κι απ'το club έχουν βρει μια θετική απάντηση απ'τον πρώην azulgrana αυτές τις μέρες. Ο παίκτης έχει δείξει στα κοινωνικά δίκτυα την ετοιμασία του κι έχει φανεί να αστειεύεται και να γιορτάζει με τους συμπαίκτες του τον τίτλο του κυπέλλου.

Οι σχέσεις με τον πατέρα του παίκτη, επιμένουν απ'το γαλλικό club, είναι επίσης ομαλές και δεν έχουν νέα απ'την πλευρά του ότι ο παίκτης θέλει να φύγει. Ούτε και κανείς απ'την Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της PSG για να δείξει την προθυμία του να καταλήξουν σε οποιαδήποτε συμφωνία.

Το ότι ο Neymar μπορεί να καταλήξει στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι που στην Παρί έχουν πολύ ξεκάθαρο, και γνωρίζουν ότι η δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση έχει ήδη αρχίσει, αλλά περισσότερο μακροπρόθεσμα. Για την επόμενη σεζόν δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.