News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η αναδιαμόρφωση του Santiago Bernabéu θα κοστίσει περίπου 400 εκατομμύρια και η ACS δεν θα συμμετάσχει

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Όπως ανακοίνωσε ο Florentino Pérez, τα έργα είναι "πολύ περίπλοκα"


Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης και της ACS, Florentino Pérez, εκτίμησε σήμερα ότι τα έργα ανακαίνισης του σταδίου Santiago Berbanbéu, των οποίων ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 400 εκατομμύρια ευρώ, θα απονεμηθούν στις αρχές του επόμενου έτους κι έχει ενημερώσει το ότι ο κατασκευαστικός του όμιλος δεν θα συμμετάσχει σ’αυτά.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση των μετόχων της ACS, ο Florentino Pérez εξήγησε ότι δεν θα συμμετάσχει στις εργασίες στο πλαίσιο συμφωνίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ρεάλ Μαδρίτης, του οποίου τα μέλη δεσμεύονται να μην συμμετάσχουν με τις αντίστοιχες επιχειρήσεις τους σε θέματα που σχετίζονται με τον σύλλογο.

"Τα έργα είναι πολύ περίπλοκα. Έχουμε κάνει το πρότζεκτ αστικοποίησης και χωροταξίας. Τώρα έχουμε το έργο εκτέλεσης που διαρκεί πολύ", δήλωσε ο Florentino Pérez.

Το Santiago Bernabeu ελπίζει να εγκαινιάσει το 2022 ένα αρθρωτό κάλυμμα που θα του δώσει μια φουτουριστική εξωτερική εμφάνιση, δώδεκα επιπλέον μέτρα ύψους κι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο εσωτερικό του ναού της λευκής ομάδας, η οποία το 2017 γιόρτασε την 70η επέτειο του σταδίου.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.