News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale δεν παραιτείται

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Του Santiago Siguero

Το καλό του παιχνίδι στο Camp Nou, συμπεριλαμβανομένου golazo, του επιτρέπει να ονειρεύεται το Κίεβο


Σεζόν σκαμπανεβασμάτων για τον Gareth Bale... αλλά με το Camp Nou ως εφαλτήριο, το μέλλον του Ουαλού παραμένει ανοιχτό. Μιλάμε, φυσικά, για τις πιθανότητές του να παλέψει για μια θέση στην εντεκάδα του μεγάλου τελικού του Κιέβου.

Ο Bale επέστρεψε στην εντεκάδα στη Βαρκελώνη. Η επιστροφή του προήλθε απ’το χέρι του BBC, η πρώην άθικτη επίθεση του Zidane, ανακτημένο για τον σκοπό σε μια μονομαχία πάντα ειδική για τους λευκούς. Η Μαδρίτη ήθελε να πάρει το αήττητο απ’τη Barcelona και γι'αυτό ο Ζιζού χρησιμοποίησε την επίθεση φυλαχτό του για το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του στον πάγκο του Bernabéu.

Με το BBC, κι ένα κέντρο αποτελούμενο αποκλειστικά από τρεις παίκτες (Casemiro, Kroos και Modric), η Μαδρίτη κυριάρχησε επί της Barcelona και ήταν πολύ κοντά στο να κόψει το αήττητο σερί του azulgrana συνόλου. Η ομάδα, μόλις τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό, ακούστηκε σε μεγάλο υψόμετρο. Η νίκη διέφυγε, αλλά αρκετοί παίκτες βγήκαν ενισχυμένοι.

Ένας από αυτούς ήταν ο Μπέιλ. Χωρίς τον Cristiano, τραυματίας, στο δεύτερο ημίχρονο, ο πρώην της Τότεναμ τράβηξε τη λευκή επίθεση, με τον Benzema να εμπλέκεται περισσότερο σε δημιουργικά καθήκοντα. Επιπλέον, έδειξε ότι έχει γκολ. Μία ασίστ του Marco Asensio τον έβγαλε στο ύψος της περιοχής, αλλά το τελείωμά του ήταν σούπερ κλάσης. Δηλητηριώδες σουτ με το αριστερό, ψάχνοντας το δεξί παραθυράκι του Ter Stegen. Μια θανατηφόρα εκτέλεση του Βρετανού εξτρέμ, που τροφοδότησε το madridista όνειρο της κατάκτησης το Camp Nou.

Ο Bale, επίσης συμμέτοχος περισσότερο απ’το συνηθισμένο (μάζεψε με οργή τη μπάλα απ’τα δίχτυο μετά το γκολ του), αντιμετωπίζει τώρα την τελική ευθεία μιας σεζόν η οποία μπορεί να’ναι η τελευταία που περνάει στο Bernabeu. Αλλά ο Gareth, άνθρωπος των τελικών, έχει σημαδεμένο με κόκκινο το ραντεβού του Κιέβου. Το αγκάθι του Κάρντιφ εξακολουθεί να τσούζει κι ο Ουαλός ονειρεύεται να θεραπεύσει την πληγή στην ουκρανική πρωτεύουσα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.