News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Η Sevilla θα πιέσει και πρέπει να κάνουμε τα πράγματα καλά απ’την αρχή"

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

«Δεν είναι ωραίο να παίζεις σκεπτόμενος ότι μπορείς να τραυματιστείς. Πρέπει νασαι θετικός»

"Θα δούμε ένα καλό παιχνίδι και ο στόχος είναι να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα", πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την ημέρα πριν απ’το παιχνίδι με τη Σεβίλλη (Τετάρτη, 10:30 μ.μ.). Ο λευκός προπονητής είπε: "Είναι σημαντική η αρχή του αγώνα, επειδή στο σπίτι η Σεβίλλη θα πιέσει και πρέπει να κάνουμε τα πράγματα καλά απ’την αρχή. Ο Caparros έχει την ιδιαιτερότητα να τοποθετεί την ομάδα του σε υψηλή ένταση και πίεση. Είδα το παιχνίδι ενάντια στην Real Sociedad και το πήγαν στο όριο. Μας περιμένει ένας καλός αγώνας".

Παίζετε τρεις μέρες μετά το Clásico. Πώς είναι η ομάδα σωματικά;

"Το ξέραμε ήδη, μας απομένουν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος κι αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Είναι μια ευκαιρία για να προσπαθήσουμε να προσθέσουμε τρεις βαθμούς, αλλά γνωρίζοντας ότι αυτοί παίζουν επίσης πολλά. Θα δούμε ένα καλό παιχνίδι κι αυτό είναι το σημαντικό".

Σκέφτεστε να ελαχιστοποιήσετε τα ρίσκα στις επόμενες αγωνιστικές;

"Δεν σκέφτομαι έτσι, τους τραυματισμούς ή αυτό που θα μπορούσε να συμβεί σ’έναν παίκτη πριν απ’τον τελικό του Champions League. Κάποιος πρέπει να ξεκουράζεται από καιρό σε καιρό, αλλά να μην σκέφτεται ότι πρόκειται να τραυματιστεί, γιατί αλλιώς δεν θα παίξουμε τα ματς. Δεν είναι καλό να παίζεις σκεπτόμενος ότι μπορείς να τραυματιστείς. Πρέπει να’σαι θετικός. Όταν συμβαίνει αυτό του Cristiano Ronaldo, το οποίο είναι μικρό πράγμα, το καλύτερο είναι να ανακάμψεις το συντομότερο δυνατόν και τέλος. Είναι ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να το ελέγξεις, αλλά ως προπονητής πρέπει να παίξω τα ματς. Αύριο θα παίξουν οι παίκτες που θεωρώ κατάλληλους".

Οι αναρρώσεις των Isco και Carvajal

"Ο Isco προπονείται κανονικά και θα δούμε. Του Carvajal του απομένει ακόμα λίγο, αλλά πλέον προπονείται ατομικά στο γήπεδο και σωματικά είναι καλά. Στον τελικό του Champions League θα φτάσουν όλοι. Στο λέω 150%".

Ο τελικός του Champions League

"Θα’ναι ένας ανοικτός αγώνας, θεαματικός, με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Το πιο σημαντικό για εμάς θα’ναι να σχεδιάσουμε αυτό που θα κάνουμε για να τους θέσουμε σε δυσκολίες. Θα υπάρξει πολλή ένταση και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα’ναι θεαματικός".

Η Liverpool

"Είναι τελικός του Champions και ξέρουμε τι έχει η Λίβερπουλ. Έχουν λίγο από όλα: φυσική κατάσταση, τεχνική και ταχύτητα. Είναι μια αγγλική ομάδα και ξέρει να παλεύει. Ακόμα απομένει πολύ. Ο Salah είναι ένας σπουδαίος παίκτης και έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν, αλλά δεν είναι παίκτης μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τελειώσουμε καλά την σεζόν".

Ο Neymar στη Μαδρίτη: "Δεν είναι παίκτης μου. Δεν θα ασχοληθώ μ’αυτό. Με νοιάζει μόνο να τελειώσουμε καλά την σεζόν".

Κριστιάνο Ρονάλντο

"Κατέληξε να τραυματιστεί αλλά πηγαίνει καλά επειδή περπατά κανονικά. Είναι απίστευτο ότι περπατάει ήδη καλά κι αυτό δείχνει πολύ καλά την επιθυμία και τη φιλοδοξία του να θέλει να παίζει πάντα. Θα’ταν τέλειο να’ταν ήδη για την Βιγιαρεάλ αλλά δεν ξέρω αν θα’ναι. Είναι ένα διάστρεμμα, αλλά δεν υπάρχει καμία ζημιά στην περόνη. Ο αστράγαλος είναι σταθερός".

Η στάση του Μέσι στο Clásico

"Ούτε με εκπλήσσει ούτε θα μιλήσω γι 'αυτό. Μένει στο γήπεδο".

Μερικές φορές συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα έξω απ’το γήπεδο: ο Piqué με τον Nacho στη σήραγγα, ο Messi...

"Συμβαίνουν πολλά πράγματα και σήμερα μαθαίνονται τα πάντα επειδή υπάρχουν πολλές κάμερες κι απ’τα σχόλια του καθενός. Εσείς ξέρετε τα πάντα. Πριν συνέβαιναν πολλά πράγματα, αλλά έμεναν στ’αποδυτήρια και στο γήπεδο. Οι άνθρωποι ξέρουν τι συνέβη, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Πολλή συζήτηση για να μην αλλάξει τίποτα. Ήρθε ισοπαλία και τέλος".

Η διαιτητική διαμάχη, το pasillo

"Ποιος φταίει που γίνεται λόγος γι’αυτά; Λοιπόν, αυτοί που τα σχολιάζουν. Μερικές φορές μιλάτε πάρα πολύ για εξωαγωνιστικά πράγματα. Είναι καλύτερα να μένουμε στο παιχνίδι του ποδοσφαίρου παρά στις αντιπαραθέσεις. Είμαι περισσότερο υποστηρικτής του ποδοσφαίρου παρά της διαμάχης. Ήταν φάουλ, αλλά ο διαιτητής δεν το είδε. Μπορούμε όλοι να κάνουμε λάθος, αλλά ποτέ δεν θα το επικρίνω αυτό σ’έναν διαιτητή".

Ο canterano μέσος César

"Είναι μια ωραία ερώτηση, είναι σημαντικό να μιλάμε για τους canteranos, για το μέλλον της Μαδρίτης. Είναι πολύ καλός και τολμηρός παίκτης με τη μπάλα. Αυτό μου αρέσει. Δεν ξέρω αν θα κάνει την προετοιμασία μαζί μας. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Μπορεί να’ναι ένας απ’αυτούς που θα πάνε".

Φορέσατε μαύρα στο Μόναχο από πρόληψη;

«Δεν είμαι προληπτικός. Καθόλου. Μου αρέσει το μαύρο χρώμα με το πράσινο τιρκουάζ και γι 'αυτό επέλεξα αυτή τη φανέλα στο Μόναχο. Δες αυτό που φοράω σήμερα, είναι επειδή μου αρέσει. Επίσης το ξενοδοχείο το επιλέγουν οι άνθρωποι του συλλόγου και το κάνουν πολύ καλά».

Ο Cristiano πριν απ’τον τελικό κι ο Salah στο επίπεδο των CR και Messi

"Δεν ξέρω αν ο Salah θα’ναι για κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, αλλά έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Ο αγώνας δεν θα’ναι Cristiano εναντίον Salah, θα’ναι ένα Μαδρίτη Λίβερπουλ".




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.