News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Al Khelaifi: "Ο Neymar θα μείνει 2000% στην PSG"

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γαλλίας, κατηγορηματικός στις φήμες


Ο Nasser Al Khelaifi, πρόεδρος της PSG, ήταν πολύ ηχηρός όταν σχολίασε τα νέα γύρω από το μέλλον του Neymar. "Θα μείνει 2000%", δήλωσε στη μικτή ζώνη ο ηγέτης της παριζιάνικης ομάδας, όταν ρωτήθηκε για τη πιθανότητα μεταγραφής του κορυφαίου αστέρα του, την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από μόλις μία σεζόν στην Παρί.

"Είμαι σίγουρος, θα μείνει. Αυτός θέλει να μείνει", διαβεβαίωσε ο πρόεδρος μετά το παιχνίδι με τη Ρεν. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχασε 0-2 στο γήπεδό της.

Όπως ανέφερε η MARCA, η επιθυμία του Neymar να αλλάξει αέρα την επόμενη σεζόν συγκρούεται με έναν τοίχο. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει χωρίς αμφιβολία το ακόμα πιο δύσκολο στην επιχείρηση Neymar. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται πια για το να πείσει την PSG και τον πρόεδρό της Nasser Al Khelaifi. Πρόκειται πια για το να νικήσει ένα κράτος που έχει στον Neymar το τελευταίο και μεγάλο όπλο του κατά τη στιγμή της πώλησης της εικόνας του Κατάρ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γύρω απ’τον Neymar υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά, τόσο πολύ ώστε ίσως φέτος να’ναι ήδη αργά. Στην Παρί γνωρίζουν ότι δεν είναι δυνατό να κρατήσουν τον Neymar πολλά χρόνια, αλλά καθιστούν σαφές ότι προς το παρόν, δεν υπάρχει τίποτα να γίνει. Την επόμενη σεζόν, είναι πια μια άλλη ιστορία. Αυτή είναι η αντίληψη που υπάρχει στην PSG, πέρα απ’τις προθέσεις που μπορεί να’χει ο Neymar κι ο πατέρας του να πάνε στην Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.