News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Θα’μαστε έτοιμοι για τον τελικό του Κιέβου"

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

«Προτιμώ να’χω όλους τους παίκτες στην πρίζα κι έτοιμους για τον τελικό»

"Παίξαμε σοβαρά απ’την αρχή και κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι", είπε ο προπονητής.


Μετά τον αγώνα στο Santiago Bernabéu, ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε μπροστά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να αναλύσει το θρίαμβο κατά της Celta: «Προτιμώ να’χω όλους τους παίκτες στην πρίζα κι έτοιμους για το Κίεβο. Μετά θα με πονέσει το κεφάλι για να κάνω την ομάδα για τον τελικό, αλλά προτιμώ αυτό. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και ήταν σημαντικό. Οι προπονήσεις δεν μπορούν να αντικαταστήσουν έναν αγώνα. Είχαμε δυσκολίες στην αρχή αλλά με τους Varane και Nacho τα πήγαμε πολύ καλά. Παίξαμε σοβαρό και καλό ποδόσφαιρο, βάλαμε έξι γκολ και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία».

Χαίρεστε για την καλή στιγμή του Keylor;

"Χαίρομαι για τον Keylor, γιατί κράτησε ανέπαφη την εστία. Έχει δεχτεί χτυπήματα και τα γκολ δεν είναι μόνο λάθος του Keylor, αλλά όλων. Το να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία σήμερα ήταν σημαντικό και μας έσωσε δύο ή τρεις φορές, αλλά στο πρώτο γκολ, επιπλέον, βγάζει γρήγορα για τον Modric κι από εκεί πάει στον Gareth για να σκοράρει. Είναι πολύ σημαντικός όταν κάνει τέτοια πράγματα".

Η Λίβερπουλ τελειώνει την σεζόν, αλλά εσείς έχετε ένα ματς ακόμα

"Δεν μπορούμε να επιλέξουμε το πρόγραμμα. Αυτό το έτος είναι έτσι και πέρυσι είχαμε δύο εβδομάδες για να προετοιμάσουμε τον τελικό. Είναι αυτό που υπάρχει, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Εμένα μου κάνει. Θαμαστε έτοιμοι σίγουρα".

Η ομάδα για το Κίεβο

"Δεν ξέρω την ομάδα που θα παίξει ακόμα. Καθόλου".

Isco

"Έχει ανακάμψει, σκοράροντας ένα γκολ και γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικός παίκτης για την κατοχή μας στη μπάλα".

Με τον τρόπο που παίζει η Λίβερπουλ, φτάνει ο Bale σε μια στιγμή βέλτιστης φόρμας για να’ναι μια πραγματική εναλλακτική γι’αυτόν τον τελικό;

«Σίγουρα. Ο Μπέιλ φτάνει σε φόρμα. Είναι πολύ καλά. Το έδειξε σήμερα. Χαίρομαι γι 'αυτόν, για το γκολ του και για το τι αντιπροσωπεύει. Το σημαντικό είναι ότι φτάνουμε όλοι σε μια βέλτιστη φόρμα. Μας μένει ένα ματς πριν απ’τον τελικό και πρέπει να τα πάμε όπως σήμερα. Στο Κίεβο θα πρέπει να επιλέξω μεταξύ των 24 παικτών μου».

Η εξέλιξη ως προπονητής

"Έχω βελτιωθεί ως προπονητής απ’τον πρώτο τελικό του Champions League. Είναι αναπόφευκτο. Είναι κάτι που μου αρέσει και, αν συνεχίσω να προπονώ, θα συνεχίσω να βελτιώνομαι σίγουρα. Οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μου με βοηθούν πολύ και το γεγονός ότι προπονώ αυτό το ρόστερ, επίσης".

Ο Ράμος είπε ότι στη Μαδρίτη υπάρχει η τάση να εκτιμάται λίγο αυτό που έχει. Εκτιμάται λίγο ο παίκτης της Μαδρίτης;

"Δεν το ξέρω. Αυτό που δεν μπορούμε να αποφύγουμε είναι να γίνεται λόγος για παίκτες που μπορούν να’ρθουν. Όλοι οι σημαντικοί παίκτες θέλουν να’ρθουν σ’αυτό το club, το οποίο είναι ισχυρό και η ιστορία του μιλάει από μόνη της. Εγώ, ως προπονητής, έχω την τύχη να βρίσκομαι μ’αυτούς τους παίκτες και εκτιμώ αυτό που κάνουν. Επίσης και στις δυσκολίες. Αγωνίζονται, τρέχουν και παλεύουν, αλλά τα πράγματα δεν μπορούν να’ναι πάντα καλά για εμάς. Το club εκτιμά τους παίκτες. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε το απ’έξω".

Ο τελικός του Europa League

"Θα τον δω με προσοχή, σαν ένας οπαδός. Είναι συμβολικό. Η Μαρσέιγ είναι το club της παιδικής μου ηλικίας. Θα’μαι πολύ χαρούμενος αν κάνουν έναν καλό αγώνα. Θα’ναι πολύ περίπλοκο γιατί η Atlético έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Αμύνεται πολύ καλά και βελτιώνεται κάθε χρόνο. Όταν δύο ομάδες φτάνουν στον τελικό σημαίνει ότι έχουν κάνει μια μεγάλη σεζόν. Είναι δύο μεγάλα κλαμπ και θα δούμε τι θα συμβεί στον τελικό".





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.