News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για τη μεταγραφή του Neymar στην Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Του Ulices Sánchez-Flor

Δεν εμπιστεύεται τον Βραζιλιάνο

Ο Φλορεντίνο δεν θα μπει ποτέ σ’έναν πόλεμο με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νειμάρ, επειδή γνωρίζει ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να θυμώσει ένα club με ισχυρούς οικονομικούς μύες


Ο Neymar έχει ανοικτές τις πόρτες της Ρεάλ Μαδρίτης εάν είναι πεπεισμένος κι αποφασισμένος ότι θέλει να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ του madridista συλλόγου, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Florentino Pérez δεν εμπιστεύεται τον Βραζιλιάνο και δεν μπορεί να διαβεβαιώσει αυτούς που τον περιβάλλουν ότι θα έβαζε το χέρι του στην φωτιά για να κάνει πραγματικότητα τη μεταγραφή του. Ο πρόεδρος της Real Madrid γνωρίζει τέλεια το περιβάλλον του Neymar. Έχει αρκετές πληροφορίες για να βάλει σ’ένα χαρτί το πόσο θα κόστιζε η μεταγραφή κι όλα τα αιτήματα που θα συνεπαγόταν η απόκτησή του. Αυτό που δεν έχει τόσο σαφές είναι ότι ο Neymar θέλει να υπογράψει για την Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, ούτε αν είναι διατεθειμένος να ζητήσει την έξοδό του απ’την Παρί Σεν Ζερμέν διότι ο μόνος τρόπος για να κλείσει αυτή η επιχείρηση είναι ο παίκτης ή ο πατέρας του να ενεργήσουν όπως το έκαναν με την έξοδό του απ’τη Barcelona. Σ’αυτό είναι ειδικοί. Ο Josep María Bartomeu έμεινε εμβρόντητος μπροστά στις ανατρεπτικές κινήσεις των Neymar και στην ασάφεια της συμπεριφοράς τους.

Ο Neymar γνωρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και, ειδικά ο Florentino Pérez, θέλει να τον υπογράψει κι αυτό τον βάζει σε μια νέα προνομιακή κατάσταση για να επωφεληθεί. Όσο περισσότερο αξίζει, τόσα περισσότερα χρήματα θα μπορέσει να ζητήσει απ’το σύλλογο που θα καταλήξει να παίζει. Με το οποίο δεν αποκλείεται οι Neymar να καταλήξουν να μείνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν ακόμη μια σεζόν με μια αύξηση μισθού. Αυτός είναι ένας άλλος απ’τους φόβους της Ρεάλ Μαδρίτης ή επιχείρημα για να καταλάβουμε ότι όσο περισσότερος χρόνος περνάει η μεταγραφή του μπορεί να’ναι ακόμη πιο ακριβή. «Με τον Neymar μπορούν να συμβούν τα πάντα, αλλά είναι μια περίπλοκη μεταγραφή», λένε πηγές απ’την Ρεάλ Μαδρίτης για να καταστήσουν σαφές ότι αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να γίνει η μεταγραφή, θα γίνει. Αλλά ο Florentino έχει ξεκάθαρο ένα πράγμα. Θα μπορέσει να την κάνει μόνο με το καλό με την Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία εμπιστεύεται περισσότερο απ’τον Neymar, διότι είναι το γαλλικό club αυτό που θα πρέπει ν’ανοιχτεί σε μια διαπραγμάτευση για να θέσει μια τιμή μεταγραφής και να αποφευχθούν συγκρούσεις. Αν γίνει έτσι, όλα θα’ταν πιο εύκολα γιατί το να πείσει τον Neymar είναι ένα ζήτημα χρημάτων. Αν δεν του τα δώσουν στην PSG, μπορούν να του τα δώσουν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φλορεντίνο δεν πρόκειται ποτέ να μπει σ’ένα πόλεμο με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νειμάρ, επειδή γνωρίζει ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να μην θυμώσει ένα club με δυνατούς οικονομικούς μύες και το οποίο αντεπιτίθεται αν του μπεις στη μύτη. Ο Bartomeu υπέφερε πραγματική ζάλη το περασμένο καλοκαίρι όταν προσπάθησε να υπογράψει τον Marco Verratti. Ο πρόεδρος της Barcelona συναντήθηκε τον μάνατζερ του στην Ίμπιζα, είχε μια προ-σύμβαση και κατέληξε χωρίς τον Ιταλό και χωρίς τον Neymar. Μετά πήγε για τον Di Maria, στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, κι έμεινε ακόμα πιο χλωμός λόγω της υπερβολικής τιμής που του ζήτησαν για τον Αργεντινό. Με την PSG δεν μπορείς να πας με το κακό κι αυτό είναι ένα απ’τα πιο ξεκάθαρα σημεία που έχει ο Florentino. Πρέπει να περιμένει να αποφανθεί ο Neymar και να δείξει πού θέλει να είναι. Αν και το τελευταίο του μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα δεν βοηθά τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί έχει καταστήσει σαφές ότι είναι υπερήφανος που φοράει τη νέα φανέλα της PSG που μόλις τέθηκε προς πώληση κι ότι θέλει να "συνεχίσει να δίνει χαρές σε όλους". Αυτό είναι που μπερδεύει απ’τον Neymar και λόγω του οποίου στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν εμπιστεύονται.


Η PSG θα θέσει την ημερομηνία εξόδου του 'Ney'

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει με τον Βραζιλιάνο, το οποίο είναι να του γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της και να του συστήσει να μην θυμώσει την Paris Saint Germain. Αλλά δεν μπορούν να βάλουν το χέρι τους στη φωτιά ούτε να υποσχεθούν αυτή τη μεταγραφή επειδή γνωρίζουν πώς κινείται το εργοστάσιο Neymar. Σου δίνουν ελπίδες, εκδηλώνουν ενδιαφέρον και μετά σου λένε ότι 'δεν θυμάμαι αν σ’έχω δει'. Το’καναν ήδη μία φορά στον Florentino και για τη δεύτερη έχουν πλέον μάθει γιατί ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη φορά δεν ανταγωνίζεται μ’έναν σύλλογο για τη μεταγραφή, όπως έπρεπε να κάνει με τη Barcelona του Sandro Rosell, αλλά θεωρεί δεδομένο ότι είναι η PSG αυτή που πρέπει ν’ανοιχτεί σε μια διαπραγμάτευση όταν ο Neymar αποφασίσει ποιος θέλει να’ναι ο προορισμός του.

Ο Neymar βρίσκεται στην ατζέντα του Florentino όπως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο μυαλό του Neymar, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν αυτή η οποία θα σηματοδοτήσει την ημερομηνία εξόδου του Βραζιλιάνου διότι είναι ένα στοίχημα ενός αθλητικού μέγα πρότζεκτ που έχει ο παριζιάνικος σύλλογος για να επιτύχει το μεγάλο στόχο: να κερδίσει το Champions League. Γι 'αυτό είναι θεμελιώδες να’χει τον Neymar στην ομάδα και μ’αυτό το επιχείρημα φαίνεται λίγο πιθανό να μπορέσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Η Μαδρίτη θα’πρεπε να περιμένει μέχρι το 2019, αν και όπως είναι ήδη γνωστό: "Με τον Neymar μπορούν να συμβούν τα πάντα".




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.