News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Άγιος» Keylor με 8 σωτήριες αποκρούσεις: "Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που με αγαπούν"

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ο tico ήξερε πώς να αποζημιώσει για τα περασμένα λάθη του για να βάλει τη Μαδρίτη στον τελικό


Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στον τελικό του Κιέβου κι ο Keylor Navas έχει πολύ μερίδιο. Ο tico τερματοφύλακας έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στο Bernabeu με την Ρεάλ Μαδρίτης και εμπόδισε τη Μπάγερν να πετάξει την πρωταθλήτρια στο χαντάκι. Οκτώ καθοριστικές επεμβάσεις, ειδικά τρεις στους Lewandowski, Alaba και Tolisso, έσωσαν τους λευκούς.

Ο Keylor, συνήθως αμφισβητούμενος για κάποια λάθη, προσέφερε την καλύτερη του έκδοση κι έθαψε τη συζήτηση για το εάν η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται άλλον τερματοφύλακα. Έχει κερδίσει ήδη δύο Champions League υπερασπιζόμενος το τέρμα της Μαδρίτης και τώρα πάει για το τρίτο. Η απόδοσή του ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και η Μπάγερν παραδόθηκε σε αυτόν.
 
Σταμάτα πια να τα πιάνεις όλα, Κέιλορ Νάβας!
"Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που επίσης με αγαπούν"

«Αν ήταν στο χέρι μου θα ανανέωνα και θα αποσυρόμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δε με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι, είμαι χαρούμενος και προνομιούχος που παίζω στη Μαδρίτη. Ευχαριστώ όλους εκείνους που είναι μέχρι θανάτου με τον Keylor Navas, εκείνους που πιστεύουν σε μένα και πιστεύουν ότι είμαι τερματοφύλακας για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μαθαίνεις απ’τα λάθη σου και μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις, αλλά δεν κατεβάσαμε τα χέρια ποτέ και μας αξίζει αυτός ο τελικός», είπε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευγνώμων στο Θεό, γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη ομάδα, υποφέραμε πολύ και είμαστε στον τελικό, που είναι αυτό που θέλαμε. Γράφουμε ιστορία, η ομάδα δεν κατέβασε ποτέ τα χέρια, παλέψαμε μέχρι το τέλος. Τώρα θα προετοιμάσουμε καλά τον τελικό. Σεβόμενοι τον αντίπαλο αλλά με πολλή επιθυμία να κερδίσουμε», είπε.

«Αυτοί δεν είχαν άλλη επιλογή, ήρθαν πάνω μας, δεν παίζαμε εναντίον οποιασδήποτε ομάδας. Αναμφισβήτητα μπορούν να σε βάλουν σε μπελάδες. Θέλω να ευχαριστήσω την υποστήριξη των οπαδών, αυτό είναι όλων, πρέπει να το απολαμβάνουμε όλοι μαζί και να πάμε με την ίδια νοοτροπία στο Κίεβο», κατέληξε.






Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.