News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Πετύχαμε τα πράγματα πιστεύοντας και παλεύοντας"

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

«Ο Μπενζεμά έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν κατεβάζει τα χέρια κι ο Keylor μας έχει δώσει πολλά με τις αποκρούσεις του»

"Η υποστήριξη των οπαδών έχει υπάρξει απίστευτη και στο Κίεβο θα παλέψουμε και θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας όπως και να’χει", πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν εμφανίστηκε μετά τον αγώνα στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο Santiago Bernabeu, όπου ξεκίνησε αναλύοντας τι συνέβη στο γήπεδο: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα και πολύ ωραίο για τον θεατή και το ποδόσφαιρο. Πρέπει επίσης να συγχαρούμε τον αντίπαλο γιατί έχει κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με δυσκολίες, δεχόμενοι γκολ, αλλά το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο, πιέζοντας ψηλά».

"Είμαστε χαρούμενοι και δεν είναι φυσιολογικό να παίζουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τρία χρόνια στη σειρά, αλλά αφού είμαστε πρέπει να προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα. Θα παλέψουμε και θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας όπως και να’χει. Είναι πολύ ωραίο να παίζουμε στον τελικό του Champions League τρία χρόνια στη σειρά".

Τα συναισθήματά σας

"Αισθάνομαι πολύ καλά επειδή η πρόκριση στον τελικό μ’αυτόν τον τρόπο είναι πολύ ωραία. Για αυτό το είδος των συναισθημάτων μας αρέσει το ποδόσφαιρο. Πιστέψαμε στη δουλειά μας και ότι στο Κίεβο μπορούμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Αυτό που κάνουν οι παίκτες είναι εκπληκτικό και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης για την υποστήριξή τους, επειδή ήταν απίστευτοι".

Ταλαιπωρία

"Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υποφέρεις και περισσότερο στο επίπεδο του Champions League. Είναι πιο όμορφο να φτάνεις στον τελικό έτσι, αν και πιο περίπλοκο για την καρδιά. Δεν μπορείς να παίζεις στον τελικό του Champions League χωρίς να υποφέρεις. Είναι φυσιολογικό γιατί είναι ημιτελικός Champions League".

«Είναι αυτό που έχει αυτό το club. Είναι μια ιστορία που έρχεται από μακριά και τώρα την γράφουμε εμείς. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τα παρατά ποτέ και πιστεύουμε σ’αυτό που κάνουμε. Πετύχαμε τα πράγματα πιστεύοντας και παλεύοντας».

Έπαινοι στον Benzema

«Χαίρομαι γι 'αυτόν. Περίμενε να σκοράρει. Έχει βάλει δύο γκολ και μας έδωσε την δυνατότητα να περάσουμε. Την δουλειά του την κάνει πάντα. Δεν κατεβάζει τα χέρια και οι συμπαίκτες και οι οπαδοί του έχουν δείξει την αγάπη τους. Είμαστε ικανοποιημένοι».

"Έχει αποδείξει σ’έναν ημιτελικό του Champions League, όπως και πέρυσι, ότι ποτέ δεν κατεβάζει τα χέρια του. Τον υπερασπίζομαι όπως και τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι οι παίκτες που μας δίνουν αυτή την ικανοποίηση και είναι αυτοί που δίνουν το μέγιστο στο γήπεδο".

Ο μεγάλος αγώνας του Keylor Navas

«Είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του. Οι μεγάλοι τερματοφύλακες εμφανίζονται στα μεγάλα παιχνίδια. Στο δεύτερο μέρος μας έχει δώσει πάρα πολλά με τις αποκρούσεις του και έχει καταφέρει να βγει στις σέντρες που του έκαναν. Μας έχει δώσει ζωή και είναι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Lucas Vázquez ως μπακ

"Έπαιξε ως μπακ κι ο Λούκα τον βοήθησε επειδή ήταν οι Alaba και Ribéry. Υποφέραμε, ειδικά στο πρώτο μέρος, γιατί υποχωρήσαμε πάρα πολύ, αλλά στο δεύτερο παίξαμε πιο ψηλά και πιέσαμε".

Kovacic

"Ήταν η επιλογή μας σήμερα. Ξέρουμε ότι μπορεί να μας δώσει κάτι άλλο σπάζοντας γραμμές με τη μπάλα. Μια μέρα παίζει ένας κι άλλη άλλος. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε στον τελικό".




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.