News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Libération: Ο πατέρας του Neymar αρχίζει τις κινήσεις για να βγάλει τον γιο του απ'την PSG

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Φέρεται να συναντήθηκε με τον ενδιάμεσο Pini Zahivi

Ο πατέρας Neymar έχει ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις για να βγάλει το γιο του απ'την PSG. Σύμφωνα με τη Libération, ο επίσης μάνατζερ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή φέρεται να'πιασε δουλειά έτσι ώστε ο γιος του να εγκαταλείψει την παριζιάνικη ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο πατέρας του Neymar φέρεται να'χε πάρει ένα αεροπλάνο πριν από μερικές εβδομάδες για να συναντηθεί με τον Pini Zahivi στο Παρίσι και να ξεκινήσει το ταξίδι ανάμεσα σε Παρίσι και Μαδρίτη.

Ο Pini Zahivi, ένα όνομα που θα ακουστεί πολύ στα γραφεία του Bernabéu αυτό το καλοκαίρι, ήταν ο διαμεσολαβητής που ανέλαβε τη στρογγυλοποίηση της επιχείρησης του Neymar στην PSG, την πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Και τώρα φέρεται να βρίσκεται και πάλι στον πυρήνα μιας άλλης τεράστιας επιχείρησης, δηλαδή το να φέρει τον Βραζιλιάνο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Libération δείχνει προς την κατεύθυνση της Ρεάλ Μαδρίτης δια της άτοπου απαγωγής. Ο Neymar δεν θα ήθελε να πάει στην Αγγλία, δεν μπορεί να επιστρέψει στη Barcelona και η Μπάγερν δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ μια μεταγραφή τέτοιου μεγέθους. Έτσι ώστε η Μαδρίτη "μένει μόνη της στην πίστα".

Η MARCA ενημέρωσε το περασμένο Σάββατο ότι ο Neymar θέλει να παίξει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η είδηση ​​έχει φτάσει ήδη στην ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu, η οποία εξακολουθεί να εργάζεται αργά μπροστά στη δυνατότητα ενσωμάτωσης του Βραζιλιάνου στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.