News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane στους παίκτες του: "Δεν μπορούμε να χάνουμε τόσα πολλά"

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο προπονητής της Μαδρίτης ανησυχεί για την έλλειψη γκολ στους τελευταίους αγώνες


"Πρέπει να σκοράρουμε". Είναι το σύνθημα που έχει δώσει ο Zidane στους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης του Champions League ενάντια στη Μπάγερν. Βλέποντάς το έτσι με την πρώτη, είναι προφανές. Όμως ο Γάλλος ανησυχεί για την έλλειψη πυγμής της ομάδας στους τελευταίους αγώνες (Ατλέτικο, Juve, Μάλαγα και Αθλέτικ) κι έχει κάνει τους παίκτες του να δουν τη σημασία του να’ναι ενάντια στους Γερμανούς πιο κάθετοι κι επιθετικοί από ποτέ μπροστά στο τέρμα. "Δεν μπορείτε ποτέ να χάνετε τόσα", παραπονιέται ο Zidane τελευταία, κοιτάζοντας πάντα στο μέλλον στο Champions League, όπου παίζει την σεζόν η ομάδα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ στο ντέρμπι ενάντια στην Ατλέτικο, αλλά βρήκε τον Oblak και ο αγώνας τελείωσε με ισοπαλία 1-1. Το ίδιο ενάντια στη Juve. Το 0-3 του πρώτου σκέλους ήταν έτοιμο να καταρρεύσει μετά από 13 σουτ στον επαναληπτικό, ένα ακυρωμένο γκολ, ένα δοκάρι, δύο χαμένα τετ α τετ... Όπως κι ενάντια στην Atlético, έλειψε πυγμή. Και μια απ’τα ίδια ενάντια στη Μάλαγα. Ο Isco, με απευθείας φάουλ, κι ο Casemiro, έβαλαν τα μοναδικά δύο γκολ ενάντια στην ουραγό, η οποία τους τρόμαξε με το γκολ της στο 93'. Και η ίδια ιστορία εναντίον της Athletic: 23 σουτ και μόνο ένα γκολ, του Cristiano.

Και είναι ο Cristiano, ακριβώς, που έχει διατηρήσει στην επιφάνεια τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τρία απ’τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, σκοράροντας εναντίον των Ατλέτικο, Γιουβέντους και Athletic. Εξ ου κι ο Zidane ανησυχεί με την πυγμή της ομάδας, καθώς γνωρίζει ότι ενάντια στη Μπάγερν δεν γίνεται να αποτύχουν εάν θέλουν να βρεθούν στον τελικό του Κίεβου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εκπέμπει μπροστά στο τέρμα σε αυτά τα τελευταία τέσσερα ματς σημάδια πολύ παρόμοια με αυτά στην αρχή της σεζόν. Καλό παιχνίδι, καλές προωθήσεις... αλλά γενική συσκότιση, εκτός απ’τον Κριστιάνο, μπροστά απ’το γκολ. Δεν χρειάζεται παρά να ρίξουμε μια ματιά στους αριθμούς της Μαδρίτης σ’αυτούς τους αγώνες ενάντια σε Ατλέτικο, Juve, Μάλαγα και Athletic. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετά από 93 σουτ!!! Πέντε γκολ (τρία απ’τον Cristiano) μετά από 93 ευκαιρίες για γκολ, ένα νούμερο που ανησυχεί τον Zidane και που ελπίζει να μην επαναληφθεί εναντίον της Μπάγερν.

Ο ZIDANE ΘΕΤΙΚΟΣ

"Δεν ανησυχώ, προσπαθώ πάντα να’μαι θετικός και να σκέφτομαι ότι τα πράγματα θα πάνε καλά", διαβεβαίωνε μετά το τελευταίο παιχνίδι, αναφερόμενος στην έλλειψη γκολ της ομάδας του. "Πρέπει να δούμε αυτό που έχουμε κάνει καλά". Και σ’αυτό θα δουλέψει τις επόμενες μέρες ο Zidane, στο να κάνει τους παίκτες του να δουν ότι τα γκολ θα’ρθουν.

Είναι ακριβώς η έλλειψη γκολ της ομάδας αυτό που κάνει τον Zidane να’χει μια αμφιβολία στην αρχική σύνθεση: Benzema. Ο Γάλλος περνάει το χειρότερο σερί του στο σκοράρισμα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτό προσκαλεί τη σκέψη άλλης εναλλακτικής, με καλύτερη πυγμή απ’την τωρινή του Γάλλου. Ο Asensio, για παράδειγμα, εκτός απ’την συμβολή δουλειάς και υπερχείλισης στο κέντρο του γηπέδου, έχει 10 γκολ αυτή τη σεζόν και είναι ειδικός στο να σκοράρει σε σημαντικούς αγώνες, αν και είναι αλήθεια ότι φέτος δεν έχει σκοράρει ακόμη στο Champions League.

Ο Lucas δεν προσφέρει τόσα γκολ, αλλά αποδεικνύεται καθοριστικός κάθε φορά που παίζει, όπως αποδείχθηκε στην τελευταία αναμέτρηση κατά της Γιουβέντους, προκαλώντας το καθοριστικό πέναλτι.

Ωστόσο, ο Zizou ελπίζει να επιστρέψει το καλό σερί σκοραρίσματος και να μην θρηνήσει η Μαδρίτη ενάντια στους Γερμανούς τις αποτυχίες μπροστά απ’το γκολ που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια. Γι 'αυτό, θεμελιώδης θα’ναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει σκοράρει στους δέκα αγώνες του φετινού Champions League.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.