News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Κατάλαβε το να υπογράψει η Ρεάλ Μαδρίτης έναν τερματοφύλακα της ελίτ...". Το πικρό ποτό του Florentino και του Keylor

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Του Ulices Sánchez-Flor

Τιμήθηκε στον σύνδεσμο «Ramón Mendoza»

Ο Efigenio Albadalejo, πρόεδρος του συνδέσμου «Ramón Mendoza» ζητά την υπογραφή ενός ακόμα τερματοφύλακα της ελίτ, ο Keylor Navas του απαντά κι ο Florentino Pérez παρεμβαίνει για να δώσει την επίσημη θέση


Πόσο δύσκολο είναι να’σαι ο Keylor Navas. Ούτε ακόμη κι όταν τον τιμούν στο σπίτι του, δεν έχει μια ανάπαυλα και δεν μπορεί να αισθανθεί τελείως χαλαρός ή υποστηριζόμενος. Αυτό που συνέβη σήμερα στον σύνδεσμο «Ramón Mendoza», τρεις ημέρες πριν το πρώτο σκέλος των ημιτελικών εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, δείχνει ότι το μέλλον του είναι στον αέρα. Ο τερματοφύλακας προσκλήθηκε στον madridista σύνδεσμο για να τιμηθεί εν τη παρουσία του προέδρου Florentino Pérez και στις ομιλίες ενεπλάκη το θέμα και η υπογραφή ενός ακόμα τερματοφύλακα για να τον ανταγωνίζεται. Ο Efigenio Albadalejo, ο πρόεδρος του συνδέσμου, σηκώθηκε με το μικρόφωνο στο χέρι για να οικοδομήσει μια θεσμική ομιλία που δεν φάνηκε να ευχαριστεί τον Keylor επειδή χρησιμοποίησε τη σειρά του για ν’απαντήσει.

Το αφιέρωμα στον tico τερματοφύλακα ήταν σε μια αίθουσα τελετών του μαδριλένικου προαστίου Alcala de Henares και είχε την παρουσία των Raúl, Sanchis και Nacho. Ένα τραπέζι με Madridistas που είναι συνήθεις σ’αυτή την εκδήλωση κάθε χρόνο (στο περασμένο ήταν ο Pepe, μίλησε για το θέμα της ανανέωσής του και σήμερα είναι εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης). Keylor Navas και Florentino πέρασαν το πικρό ποτό εξαιτίας της ομιλίας του Albadalejo (άνθρωπος κοντά στον πρόεδρο του λευκού club). Ο Efigenio σηκώθηκε με το μικρόφωνο κι απευθύνθηκε στον Navas (που καθόταν) μ’αυτούς τους όρους: «Πρέπει να καταλάβεις ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει έναν ακόμα τερματοφύλακα της ελίτ, του επίπεδου σου, κι εκεί θα πρέπει να παλέψεις μαζί του. Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι καλό για σένα, για το σύλλογο και γι’αυτόν που θα’ρθει».

Ο Κοσταρικανός κατάπιε. Ζήτησε το μικρόφωνο, σηκώθηκε και είπε: «Έτσι όπως λέτε κάτι, θα σας πω κάτι κι εγώ επίσης». Ο Efigenio σηκώθηκε σαν ένα ελατήριο απ’την καρέκλα του για να τον πλησιάσει και να του δώσει το χέρι. Υποθέτω σε ένδειξη καλής θέλησης. "Εγώ δεν έχω πει ποτέ να μην υπογράψουν κανέναν...», διευκρίνισε κατηγορηματικά ο Keylor, κάνοντας παύσεις. Ο Florentino κοίταξε τον Ραούλ για περάσει το ποτό. «Επειδή πραγματικά...», περισσότερες παύσεις του Keylor στην παρέμβασή του, η οποία διακόπηκε απ’τους παρευρισκόμενους με χειροκροτήματα και κραυγές του «Keylor, Keylor». «Επειδή πραγματικά ελπίζω να’μαι πολλά χρόνια σ’αυτό το κλαμπ, να απολαμβάνω την πόλη και να’ρχομαι σ’αυτόν τον σύνδεσμο κάθε χρόνο», ολοκλήρωσε ο τερματοφύλακας για να μείνει τόσο άνετα.


De Gea, ο στόχος και Oblak, ένα όνειρο

Σε αυτή την ανταλλαγή των ομιλιών ήταν απαραίτητη η παρέμβαση του Florentino Pérez. Αλλαγή του μικροφώνου και σειρά για να δώσει την επίσημη θέση του συλλόγου. «Είναι μια υπερηφάνεια για όλους μας να σ’έχουμε τερματοφύλακα. Ότι κι αν λένε... Αλλά στη Μαδρίτη γνωρίζεις ήδη ότι είναι η καθημερινή μάχη, η καθημερινή δουλειά, εσύ δουλεύεις σκληρά και σίγουρα έτσι θα’σαι μαζί μας πολλά χρόνια». Τέλος της στιγμής των περίπλοκων ομιλιών. Ο Keylor Navas έλαβε μια εικόνα του συνδέσμου, την οποία του έδωσε ο Florentino κι εδώ ειρήνη και μετά...

Η κατάσταση του Keylor Navas στη Μαδρίτη είναι γνωστή με το παραπάνω. Το club ήθελε να υπογράψει τον Kepa στην αγορά του χειμώνα κι ο Zidane αρνήθηκε. Ο Florentino δέχτηκε τη γνώμη του προπονητή, αλλά εξακολουθεί να ψάχνει για έναν άλλο νεότερο τερματοφύλακα. Με παρόν και μέλλον κι ο στόχος του είναι ο David de Gea. Υπάρχουν αυτοί που τον συμβουλεύουν να πάει για τον Oblak. Ο Florentino θα υπογράψει έναν τερματοφύλακα και δεν θα βάλει εμπόδια έτσι ώστε να αποφασίσει ο Keylor Navas αν θέλει να μείνει ή να φύγει.


Το βίντεο των γεγονότων

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.