News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Bayern συνωμοτεί: "Πάμε με υψηλό ηθικό, είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στον τελικό"

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Του David G. Medina

Ο Kimmich πιέζει τον διαιτητή: "Πέρυσι είχαμε κακή τύχη με την διαιτησία"


Λένε ότι τίποτα καλύτερο από την επανάληψη μιας φράσης εκατοντάδες φορές μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Έτσι κάνουν παίκτες, προπονητές και ηγέτες της Bayern αυτές τις μέρες πριν απ’την επίσκεψη της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη Τετάρτη. Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν τους βαρέων βαρών τους για ν’ανάψουν το Allianz.

«Πάμε με υψηλό ηθικό. Ο αγώνας έρχεται σε μια ιδανική στιγμή. Βρισκόμαστε σε μια μεγάλη στιγμή. Παραμένουμε ενωμένοι, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και η επιθυμία να κερδίσουμε είναι τεράστια», υπερασπίζεται ο Thomas Müller. Goleador, βετεράνος, ένας απ’τους μεγάλους της σημερινής Μπάγερν.

Η αποκάλυψη της σεζόν, ο μπακ Kimmich, μίλησε επίσης για την αυτοπεποίθηση της ομάδας για να πάρει την πρόκριση... κι έστειλε ένα μήνυμα για τη διαιτησία. «Είμαστε αποφασισμένοι να φθάσουμε στον τελικό. Πέρυσι ήμασταν άτυχοι με τη διαιτησία».

Ο πρόεδρος μίλησε επίσης: "Μπορείς να’σαι ελαφρώς αισιόδοξος", είπε ο μυθικός Uli Hoeness. Ο προπονητής, Jupp Heynckes, χρησιμοποίησε το γερμανικό φλέγμα για να βάλει τη Bayern του στην αναμέτρηση: «Γνωρίζουμε πόσο καλή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ούτε κι εμείς είμαστε κακοί».




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.