News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Ήμασταν σοβαροί, παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα"

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

"Χαίρομαι για τον Isco επειδή έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι κι άξιζε την υποδοχή που είχε", είπε ο προπονητής.

Ο Zidane ανέλυσε τη νίκη εναντίον της Μάλαγα στην αίθουσα Τύπου του La Rosaleda. Ο προπονητής, ο οποίος έφτασε τις 100 νίκες με την λευκή ομάδα, δήλωσε: "Τα πήγαμε πολύ καλά και δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον μιας ομάδας που δεν αξίζει να’ναι εκεί που είναι στην βαθμολογία. Βγάλαμε κίνητρο, ήμασταν σοβαροί, παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος για τα πάντα, γιατί δεν ήμασταν ικανοποιημένοι μετά την εντός έδρας ήττα απ’τη Γιουβέντους, ικανοποιημένοι που περάσαμε, αλλά όχι για την ήττα. Ήταν σημαντικό να αλλάξουμε τους παίκτες και να παίξουν μερικοί που δεν το κάνουν συνήθως".

Σχεδιασμός της εβδομάδας

"Προσπαθώ να τα πάω όσο το δυνατόν καλύτερα και να υπάρχουν rotations, αλλά δεν μπορούν να ξεκουράζονται όλοι. Μας απομένει ένα παιχνίδι πριν απ’τους ημιτελικούς του Champions League και θα δούμε πώς θα παίξουμε. Είμαστε σε μια καλή στιγμή και είμαστε όλοι υγιείς. Το να’χεις όλους τους παίκτες καλά είναι πολύ σημαντικό".

Ο Isco είναι και πάλι σημαντικός για σας;

"Πάντα ήταν, αλλά ο καθένας μπορεί να εκφέρει άποψη. Έχει πάρει πολλά λεπτά φέτος, περισσότερα από πέρυσι. Είμαι ικανοποιημένος με τον αγώνα και το γκολ του επειδή χρειάζεται επίσης γκολ. Ο Ίσκο είναι ένας σημαντικός παίκτης. Δεν ξέρω αν μερικές φορές μπορεί να σκέφτεστε ότι έχω άλλα πράγματα στο μυαλό, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι σημαντικός και του δίνω λεπτά. Είναι το σπίτι του κι έχει κάνει ένα μεγάλο ματς. Χαίρομαι γι 'αυτόν και για την ομάδα. Είναι του σπιτιού κι άξιζε αυτή την υποδοχή. Ήταν ένας σημαντικός παίκτης για τη Μάλαγα και σήμερα είναι για τη Ρεάλ Μαδρίτης".

Benzema και Bale

"Ο Karim είναι ένας καλός παίκτης, συνεργάζεται καλά με τους υπόλοιπους. Δεν θα πετάξει ποτέ πετσέτα. Φυσικά θα ήθελε να σκοράρει και είχε ευκαιρίες να το κάνει, αλλά πρέπει να’χει υπομονή. Του’χει λείψει το γκολ. Θα συνεχίσει. Είναι μια κάπως δύσκολη χρονιά σε επίπεδο γκολ γι 'αυτόν. Αυτό του Bale ήταν μια τεχνική απόφαση, όπως και οι υπόλοιποι που δεν ταξίδεψαν".

Πλέον έχετε 100 νίκες στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ...

Ήταν απαραίτητη πολλή δουλειά, αυτό είναι ένα κλαμπ όπου θέλουμε πάντα να κάνουμε τα πράγματα καλά. Έχουμε καθήκον να το κάνουμε έτσι, δουλεύουμε γι 'αυτό και είμαι ικανοποιημένος γιατί απ’αυτήν την έδρα έχω την καλύτερη ανάμνηση της καριέρας μου ως προπονητής (την περασμένη Liga) και φέτος κερδίσαμε και πάλι. Ήταν διαφορετικό, αλλά μπορώ μόνο να είμαι ικανοποιημένος μ’αυτό που έχουν κάνει οι παίκτες μου.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.