News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το BBC τέλειωσε: Bale και Benzema, με το ενάμιση πόδι έξω απ’τη Μαδρίτη, και προσοχή στον Cristiano!

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Του Javier Gómez Matallanas

Τα γεγονότα έχουν αποδείξει ότι ο Cristiano είναι ο μόνος αδιαπραγμάτευτος απ’τους τρεις. Ο Πορτογάλος έχει βάλει περισσότερα γκολ κι απ’τους δύο μαζί αυτή τη σεζόν. Αλλά ακόμη δεν έχει ανανεώσει



Το BBC έχει περάσει στο παρελθόν. Το τρίο της επίθεσης που σχημάτιζαν οι Bale, Benzema και Cristiano Ronaldo που έκανε την περιουσία του στα αρχικά του λόγω του ότι είναι ίδια μ’αυτά της αγγλικής δημόσιας τηλεόρασης είναι πλέον παρελθόν. Benzema και Bale δεν έχουν σημασία, ο Cristiano έχει υπάρξει αυτός που έκανε τη διαφορά. Και το να θεωρηθεί το τρίο αδιαμφισβήτητο βασικό, όπως έκανε ο Ζιντάν, ήταν επίσης υπερβολικό. Αλλά τελικά τα γεγονότα έχουν αποδείξει ότι ο Cristiano είναι ο μόνος αδιαπραγμάτευτος απ’τους τρεις.

Ο Ζιντάν άφησε εκτός αποστολής για τη Μάλαγα τον Κριστιάνο. Και κανένας δεν εξεπλάγη απ’την απόφαση του Γάλλου προπονητή, ο οποίος έχει να λέει ότι έχει πείσει τον «εκρηκτικό» να κατανείμει τις προσπάθειες και να μπει στα rotations για να τελειώνει τις σεζόν σε άριστη κατάσταση. Έκπληξη ήταν η απουσία του Bale απ’τη λίστα, απ’τη στιγμή που ενάντια στην Γιουβέντους ο Ουαλός έπαιξε μόνο το πρώτο ημίχρονο κι αντικαταστάθηκε απ’τον Asensio. Δεν έχει αποδειχθεί ότι ο Bale έχει τραυματιστεί και πάλι, έτσι ώστε κατανοείται ότι η απόφαση του Zizou είναι τεχνική: τον έχει αφήσει έξω επειδή δεν τον υπολόγιζε για το παιχνίδι ενάντια στην ουραγό.

Με τη σειρά του, ο Benzema δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό ενάντια στη Γιουβέντους, κάτι που εξέπληξε επίσης επειδή ο Karim είναι το χαϊδεμένο παιδί του προπονητή και του προέδρου και θεωρείται ως ένα βύσμα με διάταγμα σε όλες τις συνθέσεις της Μαδρίτης. Είναι αλήθεια ότι ενάντια στη Juve έλειψε η δουλειά του να υποδέχεται και να κρατάει τη μπάλα για την προώθηση των πλέιμεικερ. Αλλά ο Ζιντάν δεν θέλησε να τον βάλει ίσως για να τον προστατεύσει απ’τις αποδοκιμασίες των madridista οπαδών, οι οποίοι πλέον τον παρακολουθούν και δεν αφήνουν να περάσει τίποτα απ’το αδιάφορο παιχνίδι του.

Επισήμως η Μαδρίτη δεν θα παραδεχτεί ότι Bale και Benzema βρίσκονται στην αγορά. Αλλά είναι έτσι. Η ιδέα των ηγετών είναι να πάρουν το μέγιστο οικονομικό όφελος από δύο παίκτες που έχουν ήδη αποσβεσθεί οικονομικά και αθλητικά. Ο Bale έχει αγορά στη Μεγάλη Βρετανία, όπου όλοι οι Βρετανοί παίκτες είναι φουσκωμένοι. Δεν θα’ταν παράξενο να’παιρνε η Μαδρίτη περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του. Θα μπορούσε ακόμη και να μπει στην επιχείρηση του Kane, επιθετικός της Tottenham που θα μπορούσε να γίνει συμπαίκτης του Cristiano την επόμενη σεζόν, πάντα εφόσον μείνει ο CR7.


Κι ο Benzema έχει επίσης αγορά. Με τον Γάλλο επιθετικό έχει συμβεί αυτό που συμβαίνει συνήθως στο ποδόσφαιρο όταν ένας παίκτης έχει εννέα σεζόν στην ίδια ομάδα. Οι άνθρωποι κουράζονται να βλέπουν τα ίδια πρόσωπα και θέλουν να αλλάξουν αυτοκόλλητα. Ο Μπενζεμά είναι μια σούπερ κλάση, αλλά έχει πολύ καιρό ως το εννέα της Μαδρίτης όταν ο σκόρερ είναι ο Κριστιάνο.

Η Μαδρίτη έχει διατηρήσει ένα εντυπωσιακό μπλοκ δημιουργώντας ένα απ’τα πιο εντυπωσιακά ρόστερ στην ιστορία της, στο οποίο έχουν αποδώσει κι έχουν συμβάλει στους τίτλους τόσο ο Μπενζεμά όσο κι ο Bale. Αλλά πλέον έχει φτάσει ο καιρός τους και πιθανότατα αυτό το καλοκαίρι θα αλλάξουν αέρα. Το BBC έχει διατηρηθεί απ’το C. Ο Cristiano έχει βάλει περισσότερα γκολ απ’τους Benzema και Bale μαζί φέτος. Παραμένει ο μεγάλος προμαχώνας της Μαδρίτης. Είναι πάνω απ’τους υπόλοιπους και κανείς δεν εξετάζει την αποχώρησή του βλέποντας πώς έχει τελειώσει τις τρεις τελευταίες σεζόν. Το πρόβλημα το’χει ο Florentino γιατί αν δεν βελτιώσει το μισθό του Cristiano, ο εκρηκτικός απ’τη Madeira μπορεί ν’αλλάξει αέρα. Κι ένα πράγμα είναι να φύγουν οι Benzema και Bale κι ένα άλλο πολύ διαφορετικό να φύγει ο Cristiano...




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.