News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema βλέπει γίγαντες εκεί όπου υπάρχουν μόνο αντίπαλοι

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Ζιντάν πρέπει να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση του Γάλλου


Ο Karim Benzema έχει περάσει μια ζωή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τόση όσο εννέα χρόνια. Πολλά παιχνίδια, πολλές μάχες και πολλές κριτικές. Φαινόταν ότι δεν είχαν ποτέ το τίμημά τους σ’αυτόν, αλλά δίνεται την αίσθηση ότι ο Γάλλος αρχίζει να’χει πρόβλημα με το ότι είναι πάντα στο κέντρο του στόχου, μερικές φορές με δίκαιο τρόπο και πολλές άλλες με δυσανάλογη μορφή.

Για τον φορ, ο οποίος έπαψε να’ναι άθικτος για τον Zidane τις τελευταίες ημέρες, δίνεται η αίσθηση ότι δεν θέλει ούτε καν ζωγραφιστό το τέρμα των εχθρών. Ενάντια στη Μάλαγα είχε έξι εκτελέσεις, αλλά κάθε φορά που μπορεί, επιλέγει τη δυνατότητα να πασάρει σ’έναν συμπαίκτη πριν ψάξει για τη μέγιστη μοίρα του ποδοσφαίρου. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το τέρμα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να βγάζει φαντασία σ’αυτό του να κάνει τους συμπαίκτες του μεγαλύτερους, πραγματική ειδικότητα του Γάλλου.

Ο Μπενζεμά προβάλλει όρεξη, με τον τρόπο του, αλλά παραδίδεται και δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τίποτα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι βλέπει γίγαντες εκεί όπου υπάρχουν μόνο αντίπαλοι και θα’λεγα ακόμα κι ότι στο ποδόσφαιρό του δεν υπάρχει πια αντίπαλο τέρμα, ή, αν υπάρχει, είναι αυτό του χόκεϊ με πατίνια. Εάν αμφιβάλλετε για την όρεξη, ξαναδείτε το παιχνίδι και δείτε πώς τέλειωσε τον αγώνα ο Benzema καλπάζοντας σε δύο κόντρες, ξεκινώντας απ’το γήπεδό του και πλησιάζοντας στην περιοχή του Roberto.

Πόδια, πλάτη ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος του αντιπάλου λειτουργούν ως ασπίδα κάθε φορά που ο Μπενζεμά ψάχνει εκείνο το ανύπαρκτο τέρμα, το οποίο ονειρεύεται ο Γάλλος για να ξεχάσει την έλλειψη αυτοπεποίθησης που δείχνει. Μέχρι και η τύχη, με βάση τις αποτυχίες, φαίνεται να του’χει γυρίσει την πλάτη στο σκοράρισμα.

Ένα κλέψιμο του Casemiro χρησίμευσε έτσι ώστε ο Lucas Vázquez να την έδινε στον Benzema κοντά στην περιοχή. Παύση του Γάλλου για να δώσει φως στον Isco όταν μόνο αυτός έβλεπε την πάσα. Φαντασία που ο malagueño προτίμησε να μοιραστεί με τον Casemiro για γίνει ο συγγραφέας του δεύτερου γκολ. Στα τελευταία λεπτά επανέλαβε πάσα στον Ramos, αλλά ο στόπερ έχασε το κοντρόλ. Και είναι ότι ο Benzema συρρικνώνεται κοντά στο τέρμα, αλλά μεγαλώνει μακριά απ’αυτό. Ζήτημα αυτοπεποίθησης.

Και είναι ακριβώς αυτό το επόμενο θέμα του Zinedine Zidane. Απ’τη στιγμή που ο Bale φαίνεται χαμένος για το σκοπό, ο προπονητής ξέρει ότι πρέπει ν’ανακτήσει το εννέα, το οποίο μπορεί ακόμα να γράψει κάποιο κεφάλαιο της ιστορίας του ως madridista. Ενάντια στη Μάλαγα ενενήντα λεπτά θεραπείας, συνοδευόμενα από τρεις βαθμούς και μια σκληρή πάλι με αποδεδειγμένους παίκτες όπως ο Miguel Torres.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.