News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James, ο τελευταίος «galáctico» της Μαδρίτης που ο Zidane μετέτρεψε σε κομμένο

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Του Ulices Sánchez-Flor

Ο Κολομβιανός επιστρέφει στο Μπερναμπέου με τη Μπάγερν

Μονομαχία με πολύ ίντριγκα στα ημιτελικά του Champions. Ο James αντιμετωπίζει τον Zidane, τον προπονητή που τον άφησε έξω απ’τον τελικό του Κάρντιφ ενάντια στη Juve και του άνοιξε τις πόρτες


Ο τελευταίος «galáctico» της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίο εξακολουθεί να ανήκει στο λευκό club, είναι μία απ’τις απειλές στο στόχο της επίτευξης του τελικού του Κιέβου και της κατάκτησης του τρίτου διαδοχικού Champions League. Ο James Rodríguez, το αστέρι του Mundial της Βραζιλίας που ερωτεύτηκε ο Florentino Pérez, για τον οποίο κατέβαλε 80 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό, έφυγε απ’την πίσω πόρτα στις 12 Ιουλίου του περασμένου έτους με προορισμό το Μόναχο. Ο Κολομβιανός έφυγε απογοητευμένος με τον Ζιντάν επειδή τον υποβίβασε στον πάγκο, βάζοντάς τον με την ομάδα «Β» και, πάνω απ’όλα, επειδή ήταν ένας απ’τους κομμένους στον τελικό του Κάρντιφ ενάντια στη Γιουβέντους. Ένα σκληρό και καθοριστικό πλήγμα.

Ο James έφτιαξε τις βαλίτσες του για να πάει στη Μπάγερν Μονάχου από αξίωση του Carlo Ancelotti, του προπονητή που του έδωσε εμπιστοσύνη και λεπτά στην καλή εντεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Florentino αναγκάστηκε να κάνει μια αλλόκοτη επιχείρηση για να μην χάσει χρήματα μ’έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο θεωρούσε διαφορετικό κι ένα απ’τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία. Ειδικά για την αγορά της Νότιας Αμερικής. Η επιχείρηση έκλεισε στις πρώτες μέρες της αγοράς του καλοκαιριού, κάτι που επίσης εξέπληξε, με πολύ γρήγορο τρόπο. Η Ρεάλ Μαδρίτης δάνεισε τον James στη Μπάγερν μέχρι το 2019 και της έδινε μια οψιόν αγοράς ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ. Το γερμανικό club αναλάμβανε τον μισθό (6,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά). Ο James έχει κάνει το μπαμ στη Bundesliga και στο γερμανικό club επιβεβαίωσαν ότι θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς. Η Μαδρίτη δεν έχει τη δυνατότητα να τον επαναφέρει πριν απ’το 2019.


Τώρα οι δρόμοι του Zidane και του James διασταυρώνονται στα ημιτελικά του Champions League. Μια μονομαχία, σε διπλά ματς, στην οποία ο Κολομβιανός έχει εκκρεμείς λογαριασμούς προς επίλυση με τον προπονητή που έδωσε το πράσινο φως στην αποχώρησή του κι απέσυρε την εμπιστοσύνη του απ’αυτόν. Το κόψιμο του «Zizou» έχει μετατραπεί σ’έναν σημαντικό παίκτη για τον Jupp Heynckes, τον αντικαταστάτη του Αντσελότι και προπονητή-νοσοκόμα που ήταν σε θέση όχι μόνο να ξαναχτίσει το ηθικό του Κολομβιανού, αλλά κι άλλων ιερών αγελάδων, όπως των Ριμπερί και Ρόμπεν. Ο Heynckes, ο τεχνικός του Έβδομου, είναι επίσης σήμερα ένα ακόμα εμπόδιο στο δρόμο προς το Κίεβο. Ο James θα παίξει ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης ως πρωταθλητής της Bundesliga και με το επιπλέον κίνητρο να αποδείξει στον ZZ ότι είχε θέση στη Μαδρίτη. Η μονομαχία του βρίσκεται στον πάγκο (περιέργως το είδωλο της νεότητας του James ήταν ο Ζιντάν) κι όχι στα επίσημα επειδή ο Florentino πάλεψε για να’μενε, αλλά για άλλη μια φορά άκουσε τον προπονητή του.

Ο James ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο James έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2020, κι ένα χρόνο πριν λήγει η οψιόν αγοράς που θεωρείται σίγουρο ότι θα ενεργοποιηθεί, όπως επιβεβαιώνει ο Karl-Heinz Rummenigge. "Έχει γίνει ένας σημαντικός παίκτης και υπάρχει χρόνος για να γίνει η επιχείρηση", λέει ο γενικός διευθυντής της Bayern. Ο cafetero έχει βάλει τους Γερμανούς οπαδούς στην τσέπη του λόγω της ποιότητας και της φαντασίας του. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στη Γερμανία κι ευτυχισμένος. Θέλει να συνεχίσει την εποχή του στη Μπάγερν, αλλά πριν έχει αυτό που έψαχνε. Να προσπαθήσει να επιστρέψει στον Zidane την εκδίκηση σ’ένα κρύο πιάτο. Η Μαδρίτη θα τον υποφέρει και το Μπερναμπέου θα διχαστεί επειδή ήταν ένας από εκείνους τους παίκτες που χειροκροτούσαν για τις γκολάρες του κι ο οποίος αυτή τη σεζόν τους έχει λείψει σ’εκείνο το στάδιο στο οποίο η Liga ήταν ένα μαρτύριο επειδή η ομάδα δεν είχε γκολ, έχανε παιχνίδια κι άνοιγε το χάσμα των βαθμών με τη Barcelona.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.