News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano "επιδιώκει" ένα άλλο ρεπό στη Málaga

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Της Patricia Terroba

Θέλει να συνεχίσει το σχέδιό του κατανομής των προσπαθειών και κατ 'αρχήν δεν θα παίξει στο La Rosaleda


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν ο Ζιντάν αποδεχθεί το πλάνο του, δεν θα ταξιδέψει αύριο στη Μάλαγα με την υπόλοιπη λευκή αποστολή. Ο επιθετικός, θα συνεχίσει έτσι το σχέδιό του κατανομής των προσπαθειών, το οποίο συμφώνησε με τον Ζιντάν και λόγω του οποίου κόπηκε απ’την λίστα αγώνων όπως των Λας Πάλμας, Εσπανιόλ ή Leganés. Η προτεραιότητα είναι και πάλι σαφής σ’αυτό το στάδιο της σεζόν και δεν είναι άλλη απ’το Champions League, έτσι ώστε η Μαδρίτη δεν θα’χει το αστέρι της σε αυτή την υποχρέωση του πρωταθλήματος. Κι αυτό ενώ, για να προετοιμάσει το ευρωπαϊκό σκέλος των ημιτελικών εναντίον της Μπάγερν, το λευκό σύνολο θα’χει μια εβδομάδα μετά την σύγκρουση ενάντια στην Αθλέτικ την Τετάρτη, αναμέτρηση που αναμένεται να παίξει ο Πορτογάλος πριν αντιμετωπίσει αυτήν ενάντια στους Γερμανούς.

Το διάλειμμα έρχεται ενώ ο Πορτογάλος περνάει ένα μεγάλο σερί στην εγχώρια διοργάνωση. Έβαλε στο ντέρμπι το γκολ που επέτρεψε στους παίκτες του ZZ να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό, απ’τη Girona επέστρεψε μετά την υπογραφή ενός πόκερ. Πανηγύρισε τρεις ντομπλέτες εναντίον των Eibar, Χετάφε και Alavés, ένα γκολ έβαλε στη Μπέτις και τρία στην Real Sociedad στο Bernabéu στις 10 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, από εκείνο το παιχνίδι, ο Cristiano έχει πανηγυρίσει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε αγώνα που έχει παίξει. Συνολικά, 15 γκολ σε επτά παιχνίδια. Περισσότερο από δύο ανά μονομαχία.

Κάποια νούμερα που έχουν γυρίσει την κατάστασή του στη μάχη για το Pichichi και που του επιτρέπουν να ονειρεύεται την διάκριση στο τέλος της σεζόν. Και είναι ότι τώρα έχει 23 γκολ στην εγχώρια διοργάνωση, έναντι των 29 που έχει ο Messi, πρώτος, με μια απόσταση την οποία θέλει να τελειώσει ο Cristiano αλλά κάθε φορά έχει λιγότερες πιθανότητες. Ένας Cristiano που, παρά αυτή τη μάχη, δεν θα βγει στο χόρτο του La Rosaleda σκεπτόμενος να φτάσει στην καλύτερη δυνατή φόρμα στη μονομαχία ενάντια στη Μπάγερν στο Champions League.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.