News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Khedira: "Το να κλαις και να ψάχνεις δικαιολογίες δεν χρησιμεύει"

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018


"Μπορείς να σφυρίξεις πέναλτι, αλλά πρέπει να’σαι σίγουρος κι ο διαιτητής δεν ήταν"


Ο Sami Khedira πιστεύει ότι «το να κλαις και να ψάχνεις δικαιολογίες δεν χρησιμεύει», αναφερόμενος στην αποτυχημένη ανατροπή στο τελευταίο λεπτό την Τετάρτη στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γερμανός ήταν βασικός επίσκεψη της Juventus στο Santiago Bernabeu, όπου οι Τορινέζοι κέρδιζαν 3-0 μέχρι το 93ο λεπτό και ήταν έτοιμοι να πάνε στην παράταση, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για ένα φάουλ του Μαροκινού Medhi Benatia στον Lucas Vázquez.

«Το να παίξεις στο Μπερναμπέου και το να κάνεις την ανατροπή είναι σχεδόν αδύνατο, το’χουμε κάνει για 90 λεπτά, αλλά μερικές φορές οι αγώνες διαρκούν περισσότερο. Στο τέλος της αναμέτρησης ήμασταν λυπημένοι, και σήμερα είναι επίσης δύσκολο», παραδέχτηκε ο Khedira σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε απ’την Γιουβέντους.

«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, που κανείς δεν περίμενε στο οποίο έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια απ’τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να το αποδεχθούμε και συγχαίρω την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε υπερήφανοι για ό, τι κάναμε, ακόμα κι αν δεν είχαμε ανταμοιβή», συνέχισε.

Ο Γερμανός διεθνής υποστήριξε επίσης ότι «το να κλαις και να ψάχνεις δικαιολογίες δεν χρησιμεύει, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να επικεντρωθούμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ιταλίας, οι οποίοι είναι δύο μεγάλοι στόχοι».

Η φάση του πέναλτι που σφύριξε ο Άγγλος διαιτητής Michael Oliver στο Μαδρίτη-Γιουβέντους προκάλεσε την οργή του Τορινέζου αρχηγού, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος αποβλήθηκε, και του προέδρου του club, Andrea Agnelli.

Ο Khedira παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μια ενέργεια «στην οποία μπορεί να δοθεί πέναλτι», αλλά θεώρησε ότι το σφάλμα του διαιτητή ήταν το γεγονός ότι δίστασε λίγα δευτερόλεπτα πριν απ’τη λήψη της απόφασης.

«Κατά τη γνώμη μου, για να δώσεις ένα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό θα πρέπει να’σαι 100% σίγουρος. Έχω δει τις εικόνες είκοσι φορές και, κοιτώντας τον διαιτητή, βλέπω ότι δεν ήταν σίγουρος. Περιμένει δύο ή τρία δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει», είπε.

"Και για να δώσεις ένα πέναλτι στο τέλος ενός παιχνιδιού δεν πρέπει να’χεις αμφιβολίες. Δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο πέναλτι και γι'αυτό στο τέλος ήμασταν όλοι θυμωμένοι", πρόσθεσε.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.