News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Isco και Zidane ριζοσπαστικοποιούν τη στάση της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω των κατηγοριών της κλοπής

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Του Ulices Sánchez-Flor

Σκληρές επιθέσεις στον Τύπο και στους αντιπάλους

Ο ποδοσφαιριστής επιτίθεται στον δημοσιογράφο Juanma Castaño (Cope) λόγω του ότι είπε ότι το πέναλτι στον Lucas Vázquez εναντίον της Γιουβέντους είναι ένα σκάνδαλο κι ο προπονητής τον ακολουθάει στη αίθουσα Τύπου


Τ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια πυριτιδαποθήκη που έχει εκραγεί λόγω των κατηγοριών της κλοπής με το πέναλτι που υποδείχτηκε στον αγώνα ενάντια στη Γιουβέντους στο Bernabéu. Μετά τα άγρια ​​λόγια του Μπουφόν, στα οποία έλεγε ότι ο Άγγλος διαιτητής δεν είχε καρδιά αλλά έναν σκουπιδοτενεκέ, τις χειρονομίες του Chiellini με το χέρι για να καταγγείλει μια κλοπή και τις διαφωνίες με διαφορετικούς παίκτες της Γιούβε, απ’το madridista ρόστερ συλλέχθηκαν οι κριτικές διαφόρων μέσων ενημέρωσης που χαρακτήριζαν το πέναλτι ως άδικο και το παιχνίδι ως θλιβερό. Το κοκτέιλ έχει προκαλέσει να εκραγούν Isco και Zidane σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες. Ο malagueño έχει χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα για να επιτεθεί ενάντια σ’ένα δημοσιογράφο του Cope (τον Juanma Castaño) κι ο προπονητής έχει ανοίξει το στόμα του στην αίθουσα Τύπου, πριν απ’τον αγώνα με τη Μάλαγα, για να πει ότι του φαίνεται ντροπή να χαρακτηρίζεται κλοπή η πρόκριση της ομάδας του για τους ημιτελικούς του Champions League.

Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά θερμή στ’αποδυτήρια. Το έναυσμα ήταν η έναρξη του προγράμματος El partidazo το βράδυ της Τετάρτης στο Cope, στο οποίο ο δημοσιογράφος Juanma Castaño χαρακτήριζε ως «σκάνδαλο παγκοσμίου μεγέθους που μπορεί να μείνει στη μνήμη πολλά χρόνια», το πέναλτι που υποδείχτηκε απ’τον Άγγλο διαιτητή Michael Oliver. Ο δημοσιογράφος μιλάει για δειλό κι αξιοθρήνητο αγώνα μιας Ρεάλ Μαδρίτης εξαφανισμένης χωρίς τη μπάλα. Καταλήγει ότι βρίσκεται στα ημιτελικά λόγω θαύματος. Ο Isco έχει προσπαθήσει να τον ακυρώσει και δημοσιεύει ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα. Επιτίθεται στον δημοσιογράφο με τα εξής λόγια: "Ένα επάγγελμα, δύο μέτρα και σταθμά, ντροπή" και επισυνάπτει ένα emoticon εμετού. Προσθέτει ένα βίντεο με τις εικόνες του τι συνέβη την περασμένη σεζόν στο Καμπ Νόου με τη διαιτησία του Aytekin στη Barcelona-Paris Saint Germain και συγκρίνει την αρχή της λαίμαργης κριτικής του για το πέναλτι του Lucas Vázquez, με τη μετριοπαθή για το τι συνέβη στο azulgrana γήπεδο και το πως χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος εκείνη την ημέρα ως ιστορική ανατροπή.

Το μήνυμα του Isco έχει τρέξει σαν μπαρούτι στα κοινωνικά δίκτυα για να φανατίσει ακόμα περισσότερο την διάθεση των madridistas που έχουν κουραστεί απ’τις επιθέσεις. Προφανώς, στ’αποδυτήρια υπήρξαν γέλια και δυσφορία για τη σύγκριση της διαιτησίας των Deniz Aytekin και Michael Oliver. Αλλά αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο τον Isco και τους συμπαίκτες του είναι ότι στον Τύπο δεν έχει ειπωθεί σχεδόν τίποτα για το ακυρωμένο γκολ του malagueño στο πρώτο μέρος. Τα πάντα έχουν περιοριστεί στη φάση του πέναλτι, στα 93ο λεπτό, και η διαμάχη έχει ξεχάσει ένα γκολ που, όπως λένε στη Μαδρίτη, τους ζημίωσε. Η θέση του Isco (λίγο δοσμένος στο να δίνει συνεντεύξεις και να εμφανίζεται ενώπιον των δημοσιογράφων μετά τα παιχνίδια) έχει ριζοσπαστικοποιηθεί. Ο Isco έχει φήμη, μέσα στο επάγγελμα, για το ότι είναι λίγο φίλος του Τύπου. Έχει περάσει τη γραμμή του σεβασμού; Δεν τον νοιάζει. Ήταν άνετος κι έχει λάβει την υποστήριξη των συμπαικτών του. Ακόμη και την υποστήριξη του προπονητή και του συλλόγου.

Ο Ζιντάν σκληραίνει το μήνυμά του

Ο Ζιντάν είναι ένας άλλος από εκείνους που έχει υιοθετήσει μια πιο ριζοσπαστική θέση στις εμφανίσεις του ενώπιον του Τύπου. Δεν του άρεσε καθόλου που ο Guardiola δήλωσε ότι τη Μαδρίτη την έχουν ευνοήσει στην αναμέτρηση εναντίον της Μπάγερν στο περασμένο Champions League και, μετά τη Juve, τον διέταξε να το βουλώσει. Ρίχτηκε στο λαιμό του. Τώρα, πριν παίξει το παιχνίδι πρωταθλήματος στη Μάλαγα, έχει σκληράνει το μήνυμά του (όπως ο Isco) για να δείξει την αγανάκτησή του με τους δημοσιογράφους και τους αντιπάλους που μιλούν για κλοπή στο πέναλτι του Lucas Vázquez. Ο Γάλλος ήταν άνετος: «Ο καθένας μπορεί να πει εάν υπάρχει πέναλτι ή όχι. Δεν το αμφισβητώ. Αλλά όταν οι άνθρωποι μιλούν για κλοπή, δεν είμαι σύμφωνος μ’αυτό. Ενοχλούμε πολλούς ανθρώπους με αυτό που κάνουμε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Θα υπερασπιστώ τους δικούς μου. Κάναμε ένα τεράστιο παιχνίδι. Αξίζαμε να περάσουμε. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι εκφέρουν άποψη. Εγώ δεν απαντώ. Δεν είναι μόνο εδώ. Βλέπω επίσης πράγματα στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Τα πήγαμε καλά και είμαστε στα ημιτελικά. Είμαι εξοργισμένος που μπορεί γίνεται λόγος για κλοπή. Δουλέψαμε κάθε μέρα για να φτάσουμε σ’αυτό. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό, γιατί ήταν πέναλτι».

Επίσης, στα γραφεία έχουν θέσει σε λειτουργία το μηχανισμό για να αμυνθούν σ’αυτό που θεωρούν μια εκστρατεία αποσταθεροποίησης και πίεσης στην UEFA ενόψει της αναμέτρησης εναντίον της Μπάγερν Μονάχου. Προς το παρόν, οι ηγέτες αναπνέουν επειδή έλαβαν με ανακούφιση την είδηση ​​ότι δεν τιμωρήθηκε ο Sergio Ramos για την παρουσία του στη σήραγγα των αποδυτηρίων κατά τη διάρκεια του τελευταίο κομματιού του αγώνα κατά της Γιουβέντους. Αλλά υποπτεύονται ότι η αναμέτρηση με τους Γερμανούς θα’χει εξωαθλητικά στοιχεία. Το περιβάλλον στη Μαδρίτη πιάνει υψηλές θερμοκρασίες.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.