News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η πιο αγωνιώδης νύχτα του Keylor

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Του Pablo Polo

Το λάθος του στο τρίτο γκολ της Γιουβέντους μπορούσε να καταδικάσει τη Μαδρίτη... αλλά εμφανίστηκε ο Cristiano


Ο Marcelo αγκάλιαζε τον Keylor Navas όταν ο διαιτητής σφύριζε το τέλος του παιχνιδιού. Ο τερματοφύλακας υπέφερε περισσότερο από οποιονδήποτε, αφού δέχτηκε τρία γκολ απ’τη Juve, κι ένας αποκλεισμός θα τον είχε αφήσει αναμφισβήτητα σε μια περισσότερο από δύσκολη κατάσταση. Αυτή η αιώνια αγκαλιά ήταν ταυτόχρονα ευτυχίας κι ανακούφισης. Ο Cristiano το διόρθωσε στο τέλος, αλλά χωρίς να μειώνει τη Juve, στο δεύτερο γκολ και ειδικά στο τρίτο, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να’χε κάνει κάτι περισσότερο.

Ήταν μια δύσκολη νύχτα για τον Keylor, που μπορούσε να’ταν τραγική αλλά που ευτυχώς για τον madridismo και ειδικά γι’αυτόν τελείωσε μ’ένα ευτυχές τέλος. Είναι το τίμημα του να’σαι τερματοφύλακας. Όταν σώζεις την ομάδα, όπως συνέβη χωρίς να πάμε παραπέρα την περασμένη εβδομάδα στο Τορίνο, η χαρά και οι έπαινοι διαρκούν λίγο. Όταν αποτυγχάνεις, η καταδίκη είναι για πάντα και περισσότερο κάτω απ’τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Juve σιωπούσε το Bernabéu όταν ο Keylor βγήκε για μια πολύ εύκολη μπάλα σε μια σέντρα της Juve στην περιοχή, αλλά ακατανόητα δεν μπλόκαρε τη μπάλα και την άφησε καθαρή για τον Matuidi, ο οποίος ισοφάριζε το συνολικό σκορ. Η Μαδρίτη έμεινε νοκ άουτ για αρκετά λεπτά, αμήχανη, κι ο Higuaín δοκίμασε τα νεύρα του Navas με ένα συρτό σουτ που ο τερματοφύλακας έδιωξε καλά προς το πλάι.

Ούτε και στο δεύτερο γκολ ήταν πολύ τυχερός ο Keylor. Σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, καρμπόν της φάσης του πρώτου γκολ, ο Κοσταρικανός δεν βγαίνει και περιμένει την εκτέλεση του Mandzukic, ο οποίος ξεπερνάει στον αέρα τον Carvajal. Ο tico νικιέται και το χέρι του δεν αρκεί για να καθαρίσει τη μπάλα η οποία μπαίνει απ’το δοκάρι του.

Στα χέρια του CR7

Ο Keylor έζησε χωρίς αμφιβολία μία απ’τις χειρότερες νύχτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συμπαίκτες τον ενθάρρυναν με το τρίτο γκολ της Juve, γνωρίζοντας ότι δεν ήταν η στιγμή να αμφιβάλλουν. Όταν ο Κριστιάνο εκτέλεσε το πέναλτι, ο Νάβας προσευχόταν κοιτάζοντας τον ουρανό. Εάν η Μαδρίτη δεν περνούσε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ποιος θα’ταν ο πρώτος στοχοποιημένος.

Αυτό το τελευταίο βράδυ δεν θα αλλάξει τίποτα για τον Zidane, ο οποίος εξακολουθεί να’χει ξεκάθαρο ποιος είναι ο τερματοφύλακας του. Ο προπονητής κατέστησε σαφές στη συνέντευξη Τύπου ότι ο τερματοφύλακας του δεν είναι ένοχος για τίποτα. Απ’την άφιξή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, εμπιστεύθηκε τον tico και πιστεύει ότι αυτός δεν τον απογοήτευσε ποτέ. Κι ενώ είναι αλήθεια ότι αυτά τα δύο λάθη του Keylor δεν τα περίμενε σχεδόν κανένας. Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, έδειχνε στο καλύτερο του επίπεδο, όπως συνηθίζει κάθε φορά που πλησιάζει το τελικό κομμάτι της σεζόν και οι τίτλοι. Κι ανάμεσα στο ρόστερ δεν αμφιβάλλουν ότι αυτά τα δύο λάθη δεν θα επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή του. Στο πρώτο σκέλος στο Τορίνο, χωρίς να πάμε παραπέρα, ήταν ήδη καθοριστικός, ειδικά με μια απόκρουση σε μια εκτέλεση εξ επαφής του Higuaín. Και ήταν επίσης κι ενάντια στην PSG, αλλά χθες δεν ήταν η νύχτα του.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.