News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το μέλλον του Isco περνά απ’τα χέρια του και ... απ’το κεφάλι του

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι λευκοί ηγέτες δεν σκέφτονται την πώληση εκτός κι αν την ζητήσει αυτός



Ο Isco ανεβάζει την τιμή του κάθε φορά που βάζει τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας. Τα τρία γκολ εναντίον της Αργεντινής το πιστοποιούν. Οι αμφιβολίες εξαφανίζονται απ’το κεφάλι του κι αυτό που του κοστίζει στο Valdebebas, βγαίνει μόνο στην καθημερινότητά του φορώντας τα κόκκινα. Αισθάνεται σημαντικός, καλύτερα μάλλον τον κάνουν να νιώθει κεφαλαιώδης, απαραίτητος. Τώρα η πρόκλησή του είναι να κατακτήσει και πάλι αυτό το καθεστώς εντός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο παίκτης ξέρει ότι δεν έχει κάνει ότι είναι δυνατόν, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος να γίνει ξανά ο παίκτης που ήταν καθοριστικός στο τελευταίο τμήμα της περασμένης σεζόν. Δεν το’χει εύκολο, αλλά έχει αποφασίσει να το επιτύχει. Θα δούμε για τι είναι ικανός.

Μακριά από κάποιες διάφορες στην καθημερινότητα και στις κινήσεις και τις χειρονομίες εντός του αγωνιστικού χώρου, το πρόβλημα του Isco στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι περισσότερο του στυλ παρά οτιδήποτε άλλο. Ο τρόπος του να κατανοεί το ποδόσφαιρο περνάει από εκείνη την επαφή της μπάλας τόσο της Ισπανίας κι όχι από εκείνη την αμεσότητα που συνηθίζει να επιβάλλει η λευκή ομάδα, αν και τελευταία δεν είναι πια μια απαραίτητη προϋπόθεση για τα madridistas γκολ.

Και σ ​​'αυτή τη μετάβαση απ’τα κόκκινα στα λευκά κι αντίστροφα, ο madridista ψάχνει τον βιότοπό του, αυτόν που δεν καταλήγει να βρει στην Ρεάλ Μαδρίτης και στον οποίο συνδυάζεται τέλεια όταν φοράει τη φανέλα της Ισπανίας. Η διαφορά γίνεται εμφανής.


Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να απαλλαγούν απ’τον Isco. Καμία. Κι ο Zinedine Zidane γνωρίζει ότι η απόφαση της αποχώρησής του θα’ταν πολύ αντιδημοφιλής, αλλά περιμένει μια αντίδραση. Ο Isco θέλει επίσης να συνεχίσει, αλλά όχι όπως στους τελευταίους μήνες.

Τώρα έχει τις τελευταίες 50 ημέρες του ανταγωνισμού στα λευκά για να αποφασίσει, γιατί αν θέλει αυτός, θα συνεχίσει ως madridista, κάτι που θα πανηγύριζαν στις κερκίδες και στον ευγενή ζώνη του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Μην αμφιβάλλετε, αλλά αν δεν το βλέπει ξεκάθαρο, θα’ναι ο πρώτος που θα εξετάσει μια λύση. Δεν του πάει αυτό του να’ναι αναπληρωματικός.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.