News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Βήμα μπροστά απ'τον Zidane, τώρα μένει να πειστεί ο Cristiano Ronaldo

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Florentino πιστεύει ότι ο Γάλλος είναι ο καλύτερος δυνατός προπονητής για τη Μαδρίτη


Ο Zinedine Zidane αποκάλυψε επιτέλους ένα απ'τα μεγαλύτερα άγνωστα που εμφανίστηκαν γύρω απ'την Ρεάλ Μαδρίτης τους τελευταίους μήνες. Ο Γάλλος θέλει να συνεχίσει να καθοδηγεί τη λευκή ομάδα και χθες το ξεκαθάρισε. Τώρα μένει μόνο να το κάνει το ίδιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πείσει τον Πορτογάλο αυτός είναι ο Ζιζού.

Ο Ζιντάν δεν έχει καμία αμφιβολία για την επιθυμία του. Και στο λευκό club, τόσο χαρούμενοι. Μην αμφιβάλλετε. Ο Florentino Pérez πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος δυνατός προπονητής για την madridista οντότητα. Σκέφτεται μόνο το όφελος του club, της ομάδας και δεν βάζει μπροστά ατομικά συμφέροντα στις αποφάσεις του. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούν σ'όλα όσα αποφασίζει, αλλά στην πλειοψηφία.

Τόσο ο πρόεδρος όσο κι ο Jose Angel Sanchez, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, δεν έχουν σταματήσει να συμβουλεύονται τον προπονητή στις κινήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες. Η άρνηση στον Kepa έχει υπάρξει το τελευταίο θέμα που έχει περάσει απ'το γραφείο του Γάλλου στο Valdebebas. Τόσο ο Florentino όσο κι ο JAS, καθώς και η υπόλοιπη αθλητική διοίκηση θέτουν ονόματα, καταστάσεις και πιθανότητες στο τραπέζι του τεχνικού. Έχει φωνή και ψήφο.

Μάλιστα στις πολλαπλές συναντήσεις, επαφές ή συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν, δεν έχουν ασχοληθεί ακόμη με την παραμονή του. Δεν είναι μια λεπτομέρεια που έπρεπε να αντιμετωπιστεί με τον προπονητή. Ο Florentino Perez γνωρίζει τέλεια τον Ζιντάν και ξέρει ότι οποιαδήποτε απόφαση που θα μπορούσε να πάρει, θα'ταν προς όφελος του συλλόγου κι ως τέτοια του έχουν αφήσει τον χώρο του σ'αυτό το θέμα. Υπολογίζουν το ναι, εκείνο που δημοσιοποίησε την Παρασκευή το πρωί εκπλήσσοντας.

Ξέρουν ότι αν έρθει η ώρα να μην βλέπει ο Ζιντάν ευνοϊκή την παραμονή,  θα'ταν ο πρώτος που θα κάνει στην άκρη. Η χειρονομία του τεχνικού επιδιώκει να δώσει περισσότερη ηρεμία στο περιβάλλον και στην ίδια την ομάδα, καθώς του'χει δείξει ήδη την επιθυμία της να συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ομάδας.

Τώρα ο Ζιντάν έχει την πρόκληση να κερδίσει το τρίτο συνεχόμενο Champions League και του να δώσει τις απαραίτητες πινελιές σε μια ομάδα που γι'αυτόν εξακολουθεί να'ναι ανταγωνιστική στο μέγιστο. Το σημείο εκκίνησης θέλει να'ναι το να πετύχει την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Προτίθεται να κάνει τον Πορτογάλο να δει το πόσα πολλά ακόμα μπορεί να δώσει στην Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης σ'αυτόν. Αυτή η αποστολή δεν είναι απλή, αλλά αν μπορεί κάποιος να την καταφέρει, είναι ο Zidane.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.