News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Odriozola, ο επιθυμητός (ή ίσως όχι και τόσο) τον οποίο τον ενοχλεί να τον αποκαλούν madridista

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Του Enrique Marín

Ο μπακ της Ρεάλ δεν μπόρεσε να λάμψει στην πρώτη του επίσκεψη στο Bernabeu, εκεί όπου μερικά μέσα εξακολουθούν να τον βλέπουν την επόμενη σεζόν. Αυτός το αρνείται, αλλά το γραφείο του έχει άμεση σύνδεση με τη Μαδρίτη...


«Με ενοχλεί να με αποκαλούν madridista», είπε ο Álvaro Odriozola σε μια συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Νοέμβριο στο «Noticias de Gipuzkoa». Αυτό το Σάββατο, ο Donostiarra έπαιξε για πρώτη φορά στο Santiago Bernabeu και δεν ήταν λίγα τα μέσα που εστίασαν σ’αυτόν, καθώς ο νεαρός δεξιός μπακ εξακολουθεί να θεωρείται ως ένας απ’τους επιθυμητούς (αν και ίσως να μην είναι τόσο) απ’την Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της επόμενης σεζόν. Η βαριά ήττα (5-2) που υπέστη η Real Sociedad και, πάνω απ 'όλα, η άθλια εικόνα που πρόσφερε η ομάδα που καθοδηγεί ακόμα ο Eusebio, δεν βοήθησαν τον Odriozola, ο οποίος μόλις που μπόρεσε να λάμψει στην καλύτερη πτυχή του, στην επιθετική, και είδε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο του πήρε τις πλάτες πριν απ’το πρώτο λεπτό για να γεμίσει μια μπαλιά που έστειλε στα δίκτυα ο Lucas Vázquez με κεφαλιά.

«Οι οπαδοί του Μπερναμπέου μπορούν να πιστεύουν ό, τι θέλουν», είπε ο Odriozola στα μικρόφωνα του «Bein Sports» πριν τον προαναφερθέντα αγώνα πρωταθλήματος. «Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, την Ρεάλ, η οποία είναι αυτή στην οποία έχω χρέος. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2022 και φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα, είναι ψευδές», πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για τις ειδήσεις που  τον ντύνουν ήδη στα λευκά ή, στην περίπτωση του, του αφαιρούν τις μπλε ρίγες. Ο αγώνας του ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο 27ος που παίζει με την πρώτη tuxuriurdin ομάδα, στην οποία ανέβηκε την περασμένη σεζόν απ’τη θυγατρική. Ο Álvaro, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην παραλία της La Concha με την ένδοξη φανέλα της Aldapeta, έχει πάει σε λιγότερο από ένα χρόνο απ’το να παίζει στη Segunda B στο να’χει κάνει ντεμπούτο με την εθνική ομάδα και’χει πιθανότητες να μπει στη λίστα του Julen Lopetegui για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ψιλοπράματα.

«Μπορείς να’χεις τις προτιμήσεις σου, αλλά εγώ είμαι Real εκατό τοις εκατό», πρόσθεσε ο Odriozola στη προαναφερθείσα συνέντευξη με το «Noticias de Gipuzkoa», στην οποία, φυσικά, κατέστησε επίσης σαφές ότι «καλύτερα να σε κοιτάνε μεγάλες ομάδες, όπως η Μαδρίτη σ’αυτή την περίπτωση, παρά χειρότερες ομάδες». Ένα σφάλμα υπολογισμού -ένα ακόμα- της αθλητικής διαχείρισης της Real Sociedad προκάλεσε αυτός ο εξτρέμ που έχει μετατραπεί σε μπακ να εκρήγνυτο στη Liga Santander κι ως εκ τούτου να τίθεντο στη βιτρίνα μόλις ενάμιση χρόνο πριν το τέλος του συμβολαίου του με τη donostiarra ομάδα.

Ωστόσο, αν κι όχι μετά από πολλές φήμες για πιθανή αποχώρηση του με κατεύθυνση προς το Bernabeu ή προς άλλους συλλόγους στους οποίους ανέλαβαν να τον προσφέρουν οι εκπρόσωποί του, ο Álvaro ανανέωσε με την Ρεάλ μέχρι το 2022 λίγες μέρες αφότου μετέβη στην αποστολή της Κ 21 για να παίξει στο Euro που διεξήχθη στην Πολωνία. Απ’την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης κάλυψε την αποχώρηση του Danilo στη Manchester City με τον castillista Achraf. Στο μεταξύ, ο donostiarra μπακ άλλαξε το γραφείο εκπροσώπησής του. Έφυγε απ’το Bahía Internacional για να πάει στο Best Of You, μια απόφαση στην οποία επηρέασε ο πρώην realista και νυν perico Esteban Granero, του οποίου ο αδελφός δουλεύει σ’αυτή την εταιρία η οποία, εκτός απ’τον Odriozola, εκπροσωπεί επίσης έναν άλλο παίκτη της Ρεάλ όπως τον Σέρχιο Κανάλες.


Η σχέση του γραφείου εκπροσώπησής του με τον Florentino

Είναι ακριβώς το γεγονός ότι πολλοί πρώην εργαζόμενοι της Ρεάλ Μαδρίτης εργάζονται σ’αυτό το γραφείο, -μεταξύ των οποίων ο Miguel Pardeza κι ο Paco de Gracia- αυτό που τροφοδοτεί κάθε μέρα την φημολογία σχετικά με την πιθανή υπογραφή του Odriozola απ’τον σύλλογο του οποίου προεδρεύει ο Florentino Pérez. Δεν έχει σημασία που ο Álvaro διαβεβαιώνει ότι δεν αποκλείει να πραγματοποιήσει όλη την καριέρα του στην tuxuriurdin ομάδα. «Θα’μουν πολύ χαρούμενος, διότι η Ρεάλ ευτυχώς είναι ένα μεγάλο κλαμπ που φιλοδοξεί σε σπουδαία πράγματα», είπε τον Νοέμβριο, αν και, φυσικά, στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «αν η Ρεάλ ήταν μια ομάδα χαμηλά στην κατάταξη, θα’πρεπε να επανεξετάσω τα πράγματα». Κι αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα με το οποίο μπορεί να βρεθεί ο Jokin Aperribay, ο realista πρόεδρος, εάν η ομάδα την οποία καθοδηγεί ακόμα ο Eusebio δεν ανατρέψει σύντομα την πτήση, καθώς αυτή την στιγμή είναι πιο κοντά στο να παλέψει για να μην πέσει παρά για να επιστρέψει στο Europa League, διοργάνωση στην οποία αυτή την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Σάλτσμπουργκ στο Anoeta.

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να πάρει τον Odriozola πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου μπορεί να βρεθεί, αν ο Julen Lopetegui συνεχίσει να βασίζεται σ 'αυτόν μετά το τρομερό ντεμπούτο του εναντίον της Αλβανίας τον Οκτώβριο. Η ρήτρα του των 40 εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι πρόβλημα, έτσι όπως έχει γίνει η αγορά του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η Μαδρίτη δεν είναι η Athletic de Bilbao, η οποία κατέβαλε 32 για τον Martinez, και σίγουρα θα προσπαθήσει να μειώσει την επιχείρηση με τον δανεισμό κάποιου παίκτη, όπως, για παράδειγμα, του Marcos Llorente. Οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο διοικήσεων, όπως αποδείχτηκε στην περίπτωση του Illarra, μια μεταγραφή μετ’επιστροφής, θα μπορούσαν να διευκολύνουν την επιχείρηση, αν και το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να μάθουμε είναι αν Álvaro θέλει ν’αλλάξει την Ρεάλ με τη Μαδρίτη.

Ο Odriozola δεν κουράζεται να καυχιέται για το καθεστώς του να την ενισχύει: «Είμαι μέλος από δύο χρονών. Το αδελφό μου τον έκαναν απ’τη στιγμή που γεννήθηκε και τον ζηλεύω. Ήμουν πάντα Real επειδή οι παππούδες μου ήταν πολύ πολύ πολύ Real... Στην οικογένειά μου είναι μια τρέλα. Όταν υπάρχει ένα ματς παραλύει όλη η οικογένεια». Επιπλέον, ο donostiarra μοιράζεται αποδυτήρια με τον συμπατριώτη του Xabi Prieto, τον οποίο θέτει πάντα ως παράδειγμα για τη δέσμευσή του στον σύλλογο απ’τον οποίο δεν θέλησε να φύγει ποτέ κι αυτό ενώ, όπως και με τον «φυγά» Martinez, στη Μπιλμπάο του έδιναν τα διπλά για μισθό. Αυτό που έχει συμβεί με τον στόπερ θα τον έχει επηρεάσει επίσης και, όταν έρθει η ώρα, θα τον κάνει να προβληματιστεί.

Ως εκ τούτου, το κλειδί για το μέλλον του μπορεί να έγκειται στο γεγονός ότι το γραφείο εκπροσώπησής του έχει άμεση σχέση με το Bernabéu, εξ ου και το πόσο πολύς λόγος γίνεται για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά, το να λέει ότι τον ενοχλεί να τον αποκαλούν madridista δεν θα άρεσε καθόλου στον Florentino Pérez, ο οποίος διέγραψε ήδη περισσότερες από μία μεταγραφές για σχόλια όπως αυτό. Και είναι ότι, όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της ACS θέλει παίκτες που να’χουν «γεννηθεί για να παίξουν στην Ρεάλ Μαδρίτης», αν κι ο Odriozola, του αρέσει ή όχι, γεννήθηκε για να παίξει στη Ρεάλ. Δεν ξέρω αν η αμφιβολία θα προσβάλει τον Álvaro, αλλά το ερώτημα είναι αναπόφευκτο: για να παίξει μέχρι πότε;




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.