News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη φοβάται σοβαρά για τον Vinicius

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Λόγω της σκληρότητας που δέχεται στη Βραζιλία



Ο Vinicius Junior είναι ένα απ’τα μελλοντικά στοιχήματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Όσοι περπατούν στην ευγενή ζώνη του Bernabéu βλέπουν τον επιθετικό ως κάτι περισσότερο από μια απλή υπόσχεση και πιστεύουν ότι μπορούν να’χουν έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά, εξ ου και τα 45 εκατομμύρια ευρώ που κατέβαλε για τη μεταγραφή. Τέτοια είναι η πίστη που έχουν απ’το Μπερναμπέου στον Βραζιλιάνο, που αν ήταν δυνατόν αύριο κιόλας θα’ταν στη Μαδρίτη αν και δεν μπορεί να παίξει κάποιο παιχνίδι μέχρι τον προσεχή Ιούλιο, όταν κλείσει τα δεκαοκτώ χρόνια.

Madridistas ηγέτες και τεχνικοί πιστεύουν ότι ο Vinicius έχει μετατραπεί στον νούμερο ένα στόχο των αντιπάλων στα διάφορα βραζιλιάνικα πρωταθλήματα που παίζει με την Flamengo. Το Σάββατο, χωρίς να πάμε παραπέρα, ήταν το κέντρο μιας αντιπαράθεσης με τους παίκτες της Botafogo, οι οποίοι θεώρησαν ότι δεν τους είχε σεβαστεί σε αρκετές περιπτώσεις.

Στο Bernabéu θεωρούν ότι η καταδίωξη στον Vinicius έχει μετατραπεί σε κάτι συνηθισμένο και καθημερινό στα ματς που παίζει. Φοβούνται ότι κάποια απ’τις επαφές που έχει θα καταλήξει να τραυματίσει έναν παίκτη ο οποίος είναι διαφορετικός απ’τους υπόλοιπους και καλείται να κάνει τη διαφορά και που απ’την απόδοσή του θα εξαρτηθεί κατά κάποιο τρόπο η μεταγραφική πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Σάββατο ήταν οι παίκτες της Botafogo ή τον περασμένο Οκτώβριο εκείνοι της Ponte Preta. Το θέμα είναι ότι μονοπωλεί τους επαίνους και το ίδιο και την ιδιαίτερη επαγρύπνηση των αντιπάλων, λεπτομέρεια που ανησυχεί το λευκό club.

Η πρώτη συμβουλή προς τον Vinicius ήταν να πάρει μυϊκή μάζα και κάποιο βάρος για να φρενάρει αυτές τις επιθέσεις που τον έχουν στείλει ήδη στο ιατρείο δύο φορές. Τώρα είναι μια προειδοποίηση ή προστασία για να προσπαθεί να μην είναι το κέντρο κάποιας διαμάχης κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά ο τρόπος του να παίζει και η φιλοσοφία του να κατανοεί το ποδόσφαιρο μπορεί να τον οδηγήσει να κάνει κάποια κίνηση που να τον μετατρέψει στο κομμάτι προτεραιότητας για τον αντίπαλο.

Ενάντια στη Botafogo έβαλε ένα θεαματικό γκολ, άξιο ενός σπουδαίου παίκτη, όπως θεωρείται αυτή τη στιγμή παρά τα 17 του χρόνια. Η Ρεάλ Μαδρίτης φοβάται μην υποστεί σ’ένα παιχνίδι έναν τραυματισμό κι εάν μπορούσε θα επιτάχυνε την άφιξη του επιθετικού στη Μαδρίτη, περίσταση που μετέφεραν ήδη στον ίδιο τον Vinicius κατά την επίσκεψή του στη Μαδρίτη τον περασμένο μήνα.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.