News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι έντεκα επιλεγμένοι για τη δόξα

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018


Του Juan Ignacio García-Ochoa

Ο Zidane δεν έχει αμφιβολία με την εντεκάδα της PSG: θα παίξει απ’την αρχή με το BBC



Σε περίπτωση που κάποιος είχε κάποια αμφιβολία, ο Zidane ανέλαβε να διαβεβαιώσει μετά τον αγώνα με την Real Sociedad ότι αυτός δεν έχει καμία αμφιβολία κι ότι την εντεκάδα που θα βάλει την Τετάρτη εναντίον της PSG την έχει αποφασίσει πριν πολύ καιρό. Δηλαδή, τίποτα απ’αυτό που συνέβη ενάντια στην Real δεν τον έχει κάνει ν’αλλάξει γνώμη. Ούτε οι αποτυχίες του Benzema μπροστά απ’το γκολ, ούτε η ματσάρα του Asensio, ούτε η καλή στιγμή του Lucas... Η εντεκάδα που θα παίξει την σεζόν ενάντια στην PSG δεν αγγίζεται.

Κι αυτή η εντεκάδα είναι αυτή που έχει στο μυαλό όλος ο madridismo. Ομάδα που εγείρει πολλές αμφιβολίες, αλλά την οποία το Bernabéu θα υποστηρίξει ανεπιφύλακτα απ’το πρώτο λεπτό. Δεν έχει άλλη επιλογή. Θα παίξουν οι: Keylor, Nacho, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Bale, Cristiano και Benzema. Το BBC ενώπιον της τελευταίας του ευκαιρίας. Ένα όλα ή τίποτα σε καιρούς κρίσης για να δώσει την πρόκριση που μπορεί να σώσει την σεζόν. Η υπόλοιπη ομάδα, η αναμενόμενη, με τον Nacho στη δεξιά πλευρά αντί για τον Carvajal.

Συμβαίνει το περίεργο ότι αυτή η ομάδα που θα παίξει την σεζόν δεν έχει παίξει ποτέ μαζί απ’την αρχή, αν κι ο όλος ο κόσμος έχει κατά νου ότι αυτή η εντεκάδα είναι η καλή. Επειδή ο Nacho προσφέρει όλες τις εγγυήσεις κι επειδή ο Zidane απ’την άφιξή του έχει διαβεβαιώσει ότι το BBC, αν είναι καλά, είναι αδιαπραγμάτευτο.

15 παίκτες

Ο Zidane θα υπολογίσει ενάντια στην PSG ένα μπλοκ 15 παικτών, οι οποίοι είναι εκείνοι που έχουν όλες τις πιθανότητες να απολαύσουν λεπτά. Οι Isco, Lucas, Asensio και Kovacic είναι οι επιλεγμένοι παίκτες για να δώσουν ένα χέρι στο Σχέδιο A καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Isco και Asensio θα’ναι οι πρώτοι που θα μπουν εάν χρειαστεί μαγεία. Ο Lucas Vázquez, για ν’ανοίξει το γήπεδο και να προσφέρει δουλειά, ίσως μια καλή βοήθεια στον Nacho για τον Neymar. Κι ο Kovacic σε περίπτωση που το ματς απαιτήσει κάποιο καταφύγιο.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.