News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Θα παλέψουμε για ν’αλλάξουμε αυτή την κατάσταση"

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

«Δεν αποδεχόμαστε την κατάσταση, θέλουμε να παλέψουμε και θα σηκωθούμε, σου το λέω».

"Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στο Mestalla και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε", πρόσθεσε ο προπονητής της Real Madrid.



Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα ενάντια στη Βαλένθια (Σάββατο, 5:15). Ο λευκός προπονητής είπε: "Έχουμε ένα καλό παιχνίδι ποδοσφαίρου για να παίξουμε και μας ενδιαφέρει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα εργαστούμε για ν’αλλάξουμε την κατάσταση και να κερδίσουμε παιχνίδια. Αύριο έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε και είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται να αλλάξουμε την κατάσταση. Και οι παίκτες είναι επίσης".

"Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο είναι δύσκολο κι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει μια καλή σεζόν. Αλλά μας αρέσει να παίζουμε ενάντια στους καλύτερους κι αύριο θα κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα σκεφτούμε αυτό που έχουμε μπροστά μας, όπως έλεγε ο Cristiano Ronaldo κι όπως λέμε όλοι".

Ο Ράμος είπε ότι η σεζόν παίζεται σ’ένα χαρτί. Φοβάστε, με 18 μέρες μπροστά, να γίνει εμμονική η ομάδα σας με την PSG;

"Δεν νομίζω ότι είναι σ’ένα χαρτί. Πρέπει να προσπαθήσουμε να επανέλθουμε και να κερδίσουμε θέσεις στη Liga κι έχουμε το Champions League. Οι στόχοι είναι πολύ σαφείς. Όταν μια ομάδα σε κερδίζει, είναι γιατί έχει περισσότερα πράγματα από σένα σε όλο το παιχνίδι. Μας απομένουν ακόμα 19 αγωνιστικές Liga και είναι η μισή σεζόν. Θα’χουμε καλές μέρες. Είμαι πεπεισμένος μ’αυτό το ρόστερ. Έχουμε την τύχη να’μαστε εδώ και να σκεφτόμαστε ότι τα πράγματα μπορούν ν’αλλάξουν".

Ανάκτηση της αυτοπεποίθησης

"Αυτό αλλάζει γρήγορα και μπορούμε να το γυρίσουμε όντας θετικοί. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε και μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά υπάρχουν και πράγματα που κάναμε καλά. Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο, αλλά όταν σου βάζουν ένα γκολ είναι δύσκολο και μας ενόχλησε ψυχολογικά. Δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι και κάναμε δύο ή τρεις ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο αντίπαλος ήταν πιο πεινασμένος από εμάς".

Μετά τον αποκλεισμό απ’την Leganés είπατε ότι παίζατε την θέση σας εναντίον της PSG. Μιλήσατε με τον Florentino;

"Με ρωτάς μόνο το αρνητικό. Μίλησα με τον πρόεδρο και θα συνεχίσω με τον ίδιο ενθουσιασμό και πιστεύω ότι θα κάνουμε έναν καλό αγώνα αύριο. Θα φανεί πλέον τι θα συμβεί στο τέλος: εάν πρέπει να αλλάξουν πράγματα ή όχι. Αυτό δεν αποφασίζεται τώρα. Παρατηρώ την υποστήριξη του συλλόγου και του προέδρου στο ρόστερ. Την χρειαζόμαστε και θα συνεχίσουμε για ν’αλλάξουμε τα πράγματα".

Το ρόστερ

"Τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό κι αυτό σημαίνει ότι ίσως κάποια πράγματα δεν λειτουργούν, αλλά οι παίκτες προσπαθούν να δώσουν το μέγιστο, αν και μερικές φορές τα πράγματα δεν σου πάνε όπως περίμενες. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό. Είναι ένα έτος με σκαμπανεβάσματα, ίσως περισσότερες πτώσεις από άλλα χρόνια, αλλά πρέπει να μάθουμε απ’αυτή την κατάσταση και το καλό είναι ότι υπάρχουν μάχες και παιχνίδια μπροστά. Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο".

«Πρέπει να σκεφτούμε μόνο το αυριανό παιχνίδι κι αυτό θα μας οδηγήσει να σκεφτούμε καλά πράγματα αυτή τη σεζόν. Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό κι όχι μόνο εγώ: επίσης και οι παίκτες, που έχουν την ίδια ηρεμία για να συνεχίσουν και να σηκωθούν απ’αυτό. Σ’αυτό το κλαμπ, αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν πάντα και δεν γίνονται πάντα καλά πράγματα κάθε χρόνο. Δεν αποδεχόμαστε την κατάσταση, θέλουμε να παλέψουμε και θα σηκωθούμε, στο λέω εγώ. Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League και θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν».

Η προσωπική σας κατάσταση

"Ο καθένας μπορεί να εκφέρει άποψη και να κάνει πράγματα. Προσπαθώ να συνεχίζω με τον ενθουσιασμό που έχω, να βελτιώνομαι ως προπονητής και να προσπαθώ να συνεχίζει το ρόστερ μου στη γραμμή σκέψης ότι θα κάνουμε τα πράγματα καλά. Είναι η σημερινή κατάσταση και δεν πρέπει να σκέφτομαι τους τίτλους που κέρδισα. Τις προάλλες ήμουν απογοητευμένος γιατί δεν περίμενα τον αποκλεισμό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κανείς δεν πρόκειται να μου πάρει τον ενθουσιασμό της εργασίας μέχρι την τελευταία μέρα. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, αλλά δεν φταίνε υπό την έννοια της νοοτροπίας".

"Ζω την καθημερινότητα όταν κερδίζω και χάνω. Δεν μπορώ να’μαι ικανοποιημένος με τόσες κριτικές που δέχομαι, αλλά είναι φυσιολογικό όταν δεν έρχονται καλά αποτελέσματα. Αποδέχομαι τις κριτικές αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να κάνω τη δουλειά μου όπως πιστεύω ότι πρέπει να την κάνω και είμαι βέβαιος ότι θ’αλλάξω την κατάσταση και θα επιτύχω κάτι θετικό. Όταν βλέπω τους παίκτες μου να προπονούνται, τους βλέπω ενθουσιασμένους".

Κριστιάνο Ρονάλντο

"Τον βλέπω πολύ καλά και θα παίξει αύριο".

Μέρος του σφάλματος;

«Είμαι ένοχος που δεν κέρδισα το παιχνίδι αφού κέρδισα το πρώτο σκέλος στη Leganés. Αυτό είναι το πρόβλημα που είχα τις προάλλες και ίσως να μην έβαλα τα επαρκή κίνητρα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Η αρχή δεν ήταν κακή, αλλά χάσαμε μια μπάλα και το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό. Ίσως να μην ήξερα να μεταδώσω αρκετά πράγματα για να κερδίσω το παιχνίδι. Μέσα σε μια καριέρα αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να σκεφτούμε ότι μ’αυτό το ρόστερ μπορούμε ν’αλλάξουμε τα πράγματα».

Το πρόβλημα είναι ότι το μήνυμά σας δεν φτάνει στους παίκτες;

"Αν νομίζω ότι το μήνυμά μου δεν φτάνει στους παίκτες, θα φύγω αύριο. Οι παίκτες πρέπει να ζήσουν καλές και κακές στιγμές και τις προάλλες ήταν τρομερή μέρα αλλά πρέπει να σηκωθούμε. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή και θέλω να αλλάξω την κατάσταση και αισθάνομαι δυνατός για να το κάνω. Θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν ήταν έτσι. Είμαι ο μόνος που βλέπει θετικά πράγματα και δεν το λέω για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Το ποδόσφαιρο είναι να νικάς όσο κι αν μιλάς. Αυτό είναι που σε οδηγεί στην ηρεμία και δουλεύουμε γι 'αυτό".

Οι άνθρωποι μιλούν για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι. Αν μπορούσατε να γυρίσετε πίσω, θα αλλάζατε τίποτα;

"Δεν θα άλλαζα τίποτα. Είναι ωραίο να προσπαθείς να πεις ότι θα άλλαζες κάτι, αλλά αποδέχομαι αυτό που υπάρχει και πιστεύω ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση. Στην αρχή της σεζόν ήμουν ικανοποιημένος με το ρόστερ και δεν μετανιώνω για τίποτα. Είναι ένα μελλοντικό ρόστερ που πρέπει να μάθει. Είμαι μαζί τους στο έπακρο".


Η σελίδα της στήλης στο facebook:





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.