News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το όλα ή τίποτα του Cristiano: Η Μαδρίτη δεν πιστεύει ότι είναι η στιγμή για μια ανανέωση

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Πορτογάλος θέλει να παίρνει τα ίδια με τον Messi



Η ιστορία της διαφωνίας που φαίνεται να ζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και συνέχισε αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου, The Best, μετά με την Χρυσή Μπάλα στο χέρι και τώρα, ακριβώς όταν η οντότητα χρειάζεται περισσότερο την υποτιθέμενη ηγεσία του επιθετικού, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο.

Ο Ρονάλντο θέλει να’ναι περισσότερο από οποιονδήποτε, να παίρνει περισσότερα απ’τον οποιονδήποτε, όπως ενημέρωσε η MARCA μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Αυτό περιλαμβάνει, φυσικά, τον Leo Messi, που ανανέωσε πρόσφατα. Αυτό έχει προκαλέσει, με τα βραβεία στο χέρι, να επιμένει ο Cristiano Ronaldo ότι αξίζει να πληρώνεται όπως θεωρεί αυτός τον εαυτό του, το νούμερο 1.

Δεν του αρέσει να βλέπει πώς ανανέωσε ο Messi όταν είχε μόλις έξι μήνες για να τελειώσει τη σύμβασή του, πώς ο Neymar, χάρη στη μεταγραφή του στην PSG, παίρνει περισσότερα χρήματα απ’αυτόν. Απ’το καλοκαίρι είναι ενοχλημένος με την κατάσταση, όπως  δημοσίευσαν οι φίλοι του απ’την 'A Bola' τον Ιούνιο, με το δωδέκατο ακόμα ζεστό.


Στη χειρότερη στιγμή

Η Ρεάλ Μαδρίτης περνάει μια περίπλοκη κι εξίσου απροσδόκητη περίοδο. Αυτό που μπορεί να χρειάζεται λιγότερο αυτή τη στιγμή το club είναι συμπεριφορές που μεταβάλλουν την εσωτερική τάξη, κι αυτό που ζητά ο Ρονάλντο είναι τέτοια. Δεν είναι η ώρα κι απ’την ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu δεν πιστεύουν ότι είναι ο καιρός να σκεφτούν ατομικά ζητήματα, κλείνοντας διάπλατα το κεφάλαιο των ανανεώσεων ή βελτιώσεων των συμβάσεων.

Αντιθέτως, είναι η στιγμή ν’αναλύσουν τα πάντα και να πάρουν στρατηγικές αποφάσεις που μπορούν να σημαδέψουν το μέλλον της οντότητας κι αν ο Ρονάλντο δεν θέλει ν’αποτελέσει μέρος αυτών, είναι ελεύθερος να το κάνει αλλά σε αντάλλαγμα πολλών χρημάτων. Προσφορά ή απόπειρα αυτής, προς το παρόν, δεν έχει φτάσει. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να συνεχίσει να τον υπολογίζει. Χωρίς αμφιβολία. Τις τελευταίες μέρες έχει καλέσει τους πιθανούς αγοραστές για να μάθει αν το όλα ή τίποτα είναι πραγματικό ή μπλόφα και η απάντηση σχετικά με μια πιθανή μεταγραφή έχει υπάρξει αρνητική.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.