News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στη Leganés χωρίς Cristiano

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Του Jesús Sánchez

Ο επιθετικός θα ξεκουραστεί, τουλάχιστον στο πρώτο σκέλος



Οι διαφορετικές καταστάσεις απαιτούν διαφορετικές λύσεις. Ο Ιανουάριος του 2018 δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον περσινό, όταν ο Zinedine Zidane άρχισε να σχεδιάζει ένα σχέδιο ακραίων rotations που κατέληξε να δώσει υπέροχα αποτελέσματα για την Ρεάλ Μαδρίτης τον Μάιο και τον Ιούνιο. Στα λευκά αποδυτήρια έχουν αποκλείσει οριστικά τη LaLiga μετά από έναν πραγματικά φρικτό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα. Αυτό αναγκάζει μια επανεξέταση στη διαχείριση των πόρων στους οποίους υπολογίζει ο Γάλλος προπονητής σκεπτόμενος ότι το Κύπελλο και, πάνω απ'όλα, το Champions League, έχουν φτάσει σε μια εξαιρετική διάσταση. Προς το παρόν, το σχέδιο Β θα'χει τη μυϊκή ένεσή του στον αγώνα του Butarque την Πέμπτη, αν κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει με το προγραμματισμένο σχέδιο του απ'τις αρχές της σεζόν και θα ξεκουραστεί σ'αυτόν το γύρο ή τουλάχιστον στο πρώτο σκέλος στη Leganés.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, εκτός από προγραμματισμένη αλλαγή στο αρχικό σχέδιο, δεν θα παίξει εναντίον της pepinero ομάδας στο Butarque και πιθανότατα δεν θα το κάνει ούτε και στον επαναληπτικό του Bernabéu. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης των προημιτελικών ήταν καθοριστικό απ'την άποψη αυτή. Το τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο και η ομάδα των ειδικών του θεώρησαν ότι αν ο αντίπαλος της λευκής ομάδας δεν ήταν απ'τους θεωρούμενους «σκληρούς», τύπου Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο ή Βαλένθια, ο Πορτογάλος διεθνής θα μπορούσε να ξεκουραστεί για ν’ακολουθήσει ένα προσωπικό συγκεκριμένο σχέδιο που θα του επιτρέψει να φτάσει στο τέλος της σεζόν, και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε τέλειες συνθήκες. Έχοντας κληρωθεί με την Leganés, η οποία κάνει μια θαυμάσια σεζόν, αλλά που δεν έχει τόσο πρεστίζ όσο άλλοι κλασικοί αντίπαλοι, όλοι αποφάσισαν ότι τουλάχιστον στο πρώτο σκέλος, ο Κριστιάνο θα μπορούσε να απουσιάσει.

Η απουσία του Cristiano είναι πια συνήθης στους αγώνες του Κυπέλλου, αλλά ο Zidane θα κάνει αλλαγές σε σχέση με την τυπική ομάδα του τουρνουά, με τους συνήθεις αναπληρωματικούς. Ο Γάλλος προπονητής θέλει να δώσει μύες στην εντεκάδα που παρουσιάζει συνήθως στο Κύπελλο, η οποία έπαιξε, για παράδειγμα, εναντίον της Numancia.

Η αίσθηση ότι το Κύπελλο έχει καταστεί μια προτεραιότητα θα μπορέσει να φανεί σε μια εντεκάδα όπου θα εμφανιστούν κάποιοι συνήθεις της LaLiga. Πρόκειται για την ενίσχυση μιας ομάδας που δεν απέδωσε τελείως καλά ενάντια στη Numancia με τους παίκτες που έχουν λιγότερο ρυθμό. Η απαίτηση του να φτάσει, τουλάχιστον, στον τελικό θα προσκαλέσει τον Ζιντάν να διατηρήσει στην ομάδα κάποιους απ’τους βασικούς του περασμένου Σαββάτου εναντίον της Βιγιαρεάλ, το μπλοκ με το οποίο ανταγωνίζεται στο πρωτάθλημα.

Το σχέδιο Β δεν θα’ναι τέτοιο στο Butarque επειδή η συγκυρία δεν είναι η πιο ιδανική για αυτό. Ο Zidane θα ποντάρει σ’ένα μείγμα ενώ ο Cristiano συνεχίζει να ξεκουράζεται.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.