News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Ο Zidane και η «προδοσία» των παικτών του"

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η άποψη του  Juan Ignacio García-Ochoa



Ο Ζιντάν έχει δίκιο: είναι ο κύριος ένοχος της κατάστασης που ζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Τον τιμάει να το παραδέχεται. Κι εγώ πιστεύω επίσης ότι το σφάλμα είναι δικό του, αλλά όχι λόγω τεχνικών σφαλμάτων ή λόγω κακής καθοδήγησης στο γήπεδο, αλλά επειδή εμπιστεύεται τόσο τους παίκτες, λόγω του ότι είναι καλύτερος χαρακτήρας από ό, τι προπονητής κι επιτρέπει οι παίκτες σταδιακά να γίνονται κύριοι αποδυτηρίων που τη σήμερον ημέρα μοιάζουν πλέον ανεξέλεγκτα και θα τον τελειώσουν.

Ο Zizou έχει κάνει περισσότερα για τους παίκτες απ’ότι οι παίκτες για τον Zizou

Ο Zizou δίνει αυτή τη σεζόν πολύ περισσότερο στους παίκτες του από ό, τι οι παίκτες στον Zizou... Δεν φταίει αυτός που οι επιθετικοί του δεν σκοράρουν γκολ. Ή που οι μέσοι παίζουν χαλαρά όλη τη σεζόν. Ή που οι βασικοί μπακ έχουν δώσει μόνο πέντε ασίστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ή που ο Asensio ζει σε μια κατάσταση μελαγχολίας που δεν είναι γνωστό γιατί, ίσως επειδή περίμενε να’χει περισσότερα λεπτά. Ή που περισσότερο απ’το μισό ρόστερ σκέφτεται το Παγκόσμιο Κύπελλο και που πολλοί παίκτες παίζουν με το κομπιουτεράκι -πραγματικά χρειάζεται τόση ξεκούραση ο Cristiano Ronaldo;-. Ο Ζιντάν τους έχει υπερασπιστεί μέχρι θανάτου αυτά τα τελευταία δύο χρόνια -συμπεριλαμβανομένου του καλοκαιριού, προστατεύοντας μια ομάδα που του ζητούσε να μην υπήρχαν πάρα πολλές αλλαγές- κι αυτό που έχει βρει είναι ένα απρόθυμο ρόστερ στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή το βιβλίο του Zidane είναι ακριβώς το ίδιο με των δύο τελευταίων σεζόν. Ίδιες μέθοδοι εκπαίδευσης, ίδιος τρόπος να εξετάζει τα ματς, την σεζόν... Αυτό που έχει αλλάξει πραγματικά είναι η απόδοση των παικτών, η πείνα ενός ρόστερ που είναι πιθανό να’χει βολευτεί με τόσες ανανεώσεις και να’χει κουραστεί να κερδίζει. "Πλέον δεν είναι εκείνος ο πρώτος ενθουσιασμός...", έλεγε ο Isco στον Lucas μετά τη νίκη επί της United στο Super Cup Ευρώπης. Κάτι άγνωστο του καλοκαιριού που ίσως τώρα εξηγεί πολλά πράγματα που συμβαίνουν.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.