News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano Ronaldo ανοίγει έναν δρόμο για την παραμονή του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η σχέση βελτιώνεται μετά από στιγμές αποστασιοποίησης



Ο Cristiano Ronaldo ήταν ένας απ'τους πρώτους που εμφανίστηκαν μετά την οδυνηρή ήττα απ'την Leganés. Την Πέμπτη το πρωί βγήκε μπροστά για τους συμπαίκτες του και για την ομάδα του, στέλνοντας ένα μήνυμα στο οποίο μιλούσε για μελλοντικές μάχες. Και είναι ότι η ενόχληση που έχει προς το σύλλογο μπορεί ακόμα να λυθεί.

Είναι αλήθεια ότι ο CR7 έχει σκεφτεί να τελειώσει τη σχέση του με το λευκό club, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει αποφασίσει ν’ανοίξει μια πόρτα στην κατανόηση, στον διάλογο, πριν θέσει ένα όλα ή τίποτα που θα μπορούσε να’ναι οριστικό. Και το έκανε πριν απ’τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Μίλησε για πολλές μάχες που υπάρχουν μπροστά ως madridista κι έτσι συνεχίζει να σκέφτεται. Ξέρει ότι βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση κι ότι έξω απ’την Ρεάλ Μαδρίτης κάνει πολύ κρύο, αλλά πρώτα θέλει να επιλύσει καταστάσεις που δεν του έχουν αρέσει, οι ίδιες που απ’την οντότητα ισχυρίζονται ότι στερούνται της σημασίας που τους έχει δώσει ο CR7.

Τη μέρα του περάσματός του απ’το δικαστήριο κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, ο Ρονάλντο σκόπευε να πει αντίο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας επιδέξιος ελιγμός του Florentino Pérez το εμπόδισε. Θυμηθείτε ότι υπήρχε ένα βάθρο στο οποίο θα μιλούσε. Μέρες αργότερα ήρθε το σπρώξιμο στον διαιτητή και τα πέντε παιχνίδια ποινής, στην οποία ο Ρονάλντο θεώρησε ότι το λευκό κλαμπ τον υπερασπίστηκε λίγο. Τώρα, όμως, έχει συνειδητοποιήσει ότι η συλλογική έρχεται πριν το ατομικό, τείνοντας το χέρι σε μια κατανόηση.

Τη σήμερον ημέρα, Ρεάλ Μαδρίτης και Cristiano Ronaldo χρειάζονται ο ένας τον άλλο. Η κατάσταση δεν προσκαλεί να σκεφτεί κανείς να τεταθεί η ήδη περίπλοκη στιγμή που περνά ο λευκός σύλλογος. Τον Μάιο, -αυτό περιμένουν γιατί αυτό θα σημαίνει ότι συνεχίζουν ακόμα ζωντανοί σ’όλες τις διοργανώσεις-, θα πραγματοποιηθεί αυτή η συζήτηση η οποία πρέπει να διευκρινίσει πολλά σημεία διαφωνίας.


Και οι δύο, επιπλέον, έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν τόσες πολλές προσφορές κι ομάδες που μπορούν ν’αναλάβουν μια επιχείρηση σαν αυτή της μεταγραφής του κι ότι ούτε και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να συμβάλουν όπως ο Ρονάλντο στο αθλητικό και στο οικονομικό. Χρειάζονται ο ένας τον άλλον, αλλά κάποιος πρέπει να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί πια να ζητάει όσα ο Messi κι ο Neymar και οι άλλοι να μην κοιτάζουν την ταυτότητα του Πορτογάλου όταν μιλάνε γι'αυτόν, κάτι που δεν αρέσει στον CR7.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.