News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema επιστρέφει για το Copa

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ο Γάλλος θα μπει στην αποστολή για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών με την Leganés αυτή την Πέμπτη



Ο Karim Benzema θα’ναι η επόμενη μεγάλη είδηση στην λίστα του Ζιντάν για τον αγώνα Κυπέλλου. Ο επιθετικός έχει κάνει ήδη σήμερα το πρωί ένα μέρος της προπόνησης στο Valdebebas με την ομάδα κι αν όλα πάνε όπως αναμένεται θα επανεμφανιστεί στο πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στο Butarque την Πέμπτη στις 10.30 μ.μ.

Ο Γάλλος δεν έχει μπορέσει ακόμα να κάνει ντεμπούτο σ’αυτό το 2018. Με το που επέστρεψε απ’τις διακοπές, κι αφού έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του Clásico με κάποια δυσφορία, πέρασε απ’το ιατρείο και η μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε ότι υπέστη έναν τραυματισμό στο μηριαίο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Ο Benzema έχει χάσει τους δύο αγώνες του Copa εναντίον της Νουμάνθια, την ισοπαλία στο Μπαλαΐδος και την ήττα απ’την Βιγιαρεάλ στο Μπερναμπέου.

Ο Ζιντάν σχολίασε ήδη στη συνέντευξη Τύπου πριν απ’τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ότι ο Karim θα επέστρεφε όταν θα’ταν σε άριστη κατάσταση. Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες από τότε που του διαγνώστηκε ο τραυματισμός, το εκτιμώμενο διάστημα που χρειαζόταν για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.