News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη έχει τον δεύτερο χειρότερο pichichi στη Liga

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Της Patricia Terroba

Μόνο ο κορυφαίος σκόρερ της Μάλαγα έχει λιγότερα γκολ απ’τους Cristiano, Bale, Asensio και Isco



Η έλλειψη αναφοράς στην επίθεση είναι ένας απ’τους λόγους της κρίσης της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένα απ’τα σημεία που επηρεάζει περισσότερο την λευκή ομάδα και που λείπει περισσότερο απ’το ρόστερ. Τόσο, ώστε τα νούμερα σκοραρίσματος της ομάδας του Zidane είναι απ’τα χειρότερα που θυμούνται στο Chamartín, ειδικά στη Liga.

Είναι στην εγχώρια διοργάνωση εκεί όπου υποφέρει περισσότερο η Μαδρίτη απ’την απουσία ενός σκόρερ. Ενός που, όπως κι ο Cristiano Ronaldo μέχρι αυτή τη σεζόν, κρίνει παιχνίδια με τα γκολ του. Αλλά φέτος ούτε ο Πορτογάλος δεν το καταφέρνει. Έχοντας ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, μετράει μόνο τέσσερα γκολ. Τα ίδια με τους Bale, Isco και Asensio, pichichis της λευκής ομάδας. Δηλαδή, ο μέγιστος σκόρερ του συνόλου του ZZ (οι τέσσερις σ’αυτή την περίπτωση), έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές. Το δεύτερο χειρότερο νούμερο της διοργάνωσης. Κι αυτό γιατί μόνο η Μάλαγα έχει έναν χειρότερο Pichichi. Στην Ανδαλουσιανή ομάδα, ο Chory Castro κι ο Rolan έχουν βάλει μόνο τρία.

Στα τέσσερα μαζί με τη Μαδρίτη, είναι οι κορυφαίοι σκόρερ των Alavés, Levante και Leganés. Ο Ibai, στην περίπτωση της βασκικής ομάδας, ο Bardhi κι ο Morales, στην valenciano, κι ο Gabriel, στο μαδριλένικο σύνολο.

Νούμερα που δεν έχουν καμία σχέση μ’αυτά που συνηθίζει η Ρεάλ Μαδρίτης και μ’αυτά που έχει έχει φέτος, για παράδειγμα, η Barcelona. Ο Messi, κορυφαίος σκόρερ του culé συνόλου και της εγχώριας διοργάνωσης μέχρι σήμερα, έχει ήδη 17 γκολ. 13 περισσότερα απ’τον Cristiano Ronaldo, τον βασικό του αντίπαλο για το Pichichi μέχρι αυτή τη σεζόν. Στην Celta, ο Άσπας οδηγεί την επίθεση με 11 γκολ, ένα περισσότερο απ’τον Zaza στη Βαλένθια και τον Στουάνι στη Χιρόνα. Εννέα έχει στην Villarreal ο Bakambu, ο οποίος έχει πάει στην Κίνα.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.