News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η χειρότερη νύχτα του Achraf

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Έζησε έναν εφιάλτη κατά τη διάρκεια των 69 λεπτών που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο


Για τον Achraf θα’ναι πολύ δύσκολο να ξεχάσει τον αγώνα εναντίον της Leganés. Ο Μαροκινός έζησε έναν εφιάλτη κατά τη διάρκεια των 69 λεπτών που ήταν στο γήπεδο. Τίποτα δεν βγήκε στον δεξί λευκό μπακ, ο οποίος άρχισε τον αγώνα ανακριβής στις σέντρες και τον τελείωσε εντελώς ξεπερασμένος, με και χωρίς τη μπάλα, απ’την πίεση, του Μπερναμπέου και των οπαδών, όπως και τόσοι πολλοί καλοί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Χθες, τον Άσχραφ τον καταβρόχθισε.

Το κακό παιχνίδι του Μαροκινού θα συνοψιστεί στην φάση του πρώτου γκολ της Leganés. Μια απλή μπάλα, χωρίς πίεση από οποιονδήποτε αντίπαλο, την παραχώρησε άσχημα προς τα πίσω, όπου ο Nacho δεν ήταν ικανός να τη μαζέψει. Η μπάλα έμεινε στα πόδια του Eraso, ο οποίος μετέτρεψε το λάθος του madridista σ’ένα έργο τέχνης. Όμως το Μπερναμπέου δεν έμεινε στο θεαματικό σουτ του παίκτη της Leganés στο παραθυράκι, αλλά στο λάθος στην πάσα του Achraf, το πολλοστό της νύχτας.

Ο Zidane θέλησε να τον προστατεύσει κρατώντας τον στο γήπεδο μετά την επανέναρξη, αλλά δεν έκανε τίποτα άλλο απ’το να παρατείνει την αγωνία του στο Bernabéu. Ξεπερασμένος ανά πάσα στιγμή απ’τον αγώνα και το σούσουρο του γηπέδου, η απόδοσή του πήγαινε απ’το κακό στο χειρότερο. Ένα κακό κοντρόλ όταν ήταν εντελώς μόνος και η Μαδρίτη έχτιζε μια επίθεση, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το Μπερναμπέου εξερράγη κι ο Ζιντάν κάλεσε τον Καρβαχάλ. Στην αλλαγή, το Bernabéu αποδοκίμασε κι ο Zizou χειροκρότησε, στοργικός με τον canterano στο πλάι μετά τον πιο σκληρό αγώνα της ζωής του.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.