News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η PSG, μπροστά σε μια ανταλλαγή Cristiano-Neymar: "Αυτό είναι αδύνατο"

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Του Pablo Polo

Ο γαλλικός σύλλογος παρακολουθεί αμήχανος τις ειδήσεις σχετικά με την υποτιθέμενη δυσαρέσκεια του Neymar στο Παρίσι



Η PSG εξακολουθεί να παρακολουθεί αμήχανη όλες τις πληροφορίες που εμφανίζονται γύρω απ’το μέλλον του Neymar. Ο γαλλικός σύλλογος είναι πολύ ήρεμος, διότι επιμένει ότι τόσο ο επιθετικός όσο κι ο πατέρας του είναι ικανοποιημένοι στο Παρίσι και δεν τους έχει έρθει αντίθετη ενημέρωση από καμία απ’τις δύο πλευρές. Ούτε και πρόκειται ν’αξιοποιήσουν την επιχείρηση που έχει βγει στο φως αυτές τις μέρες και η οποία θα συνεπαγόταν μια ανταλλαγή μεταξύ του Cristiano Ronaldo και του ίδιου του Neymar. «Αυτό είναι αδύνατο», επισημαίνουν στη MARCA απ’το Παρκ Ντε Πρενς γι’αυτή την ιδέα που θα μπορούσε να’χε η Μαδρίτη για να κάνει εφικτή την άφιξη του Βραζιλιανού στο Bernabéu.

Απ’την PSG επιμένουν ότι αυτές οι πληροφορίες που προέρχονται απ’την Ισπανία δεν πρόκειται ν’αποσταθεροποιήσουν ούτε τον παίκτη ούτε το σύλλογο. Δεν υπάρχουν μόνο στη Μαδρίτη ειδήσεις ​​για το μέλλον του Neymar. Ο σύλλογος έχει επίσης αντιδράσει με μια πρόσφατη είδηση της ​​καθημερινής L'Equipe στην οποία διαβεβαίωνε ότι οι ηγέτες είχαν ήδη ομολογήσει την ανησυχία τους για τη δυσαρέσκεια του πρώην παίκτη της Barcelona.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο Neymar είχε ομολογήσει σε ένα στέλεχος της Σάντος, στην τελευταία επίσκεψή του στη Βραζιλία για να δει την άρρωστη αδελφή του, ότι ήταν δυσαρεστημένος με το ποδόσφαιρο της Ligue 1, υπερβολικά αμυντικό.

Ωστόσο, οι φίλοι ή οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Neymar ή της Santos έχουν αρνηθεί αυτή την ιδέα του επιθετικού τις τελευταίες μέρες. Ο φίλος του και παίκτης της Espanyol Leo Baptistao επεσήμανε την περασμένη Τρίτη ότι αμφιβάλλει πολύ για το ότι ο Neymar δεν είναι άνετος στο Παρίσι. "Είναι πολύ ικανοποιημένος στην πόλη μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους του. Στο club του δίνουν τα πάντα και τον βλέπω πολύ χαρούμενο. Δεν τον βλέπω να φεύγει", σχολίασε ο επιθετικός.

Δεν συναντήθηκε με την Σάντος

Η είδηση της L'Equipe ​​προκάλεσε επίσης αντιδράσεις μεταξύ των δημοσιογράφων που γνωρίζουν το περιβάλλον της Σάντος και του παίκτη, όπως ο σχολιαστής του βραζιλιάνικου ESPN, Stéphane Darmani, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter διέψευσε ότι ο Neymar συναντήθηκε με την Σάντος στην τελευταία επίσκεψή του στη Βραζιλία: "Μετά από κάποιες έρευνες και παρά αυτό που έχει πει η L'Équipe, ο Neymar δεν συναντήθηκε με την Σάντος και ως εκ τούτου δεν τους είπε τίποτα για το ότι μετάνιωσε για την επιλογή της Ligue 1".

Η αλήθεια είναι ότι οι αριθμοί υποστηρίζουν το βήμα του Neymar σ’αυτή την πρώτη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία υποστηρίζει ότι βλέπει τον παίκτη χαρούμενο στην ομάδα και με τον αριθμό των γκολ που έχει σήμερα στην Παρί, πολύ πάνω απ’τα νούμερά του στη Barcelona. Είναι ο ηγέτης του συλλόγου κι έχει πλέον τα νούμερα που ονειρευόταν, περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι, 24 γκολ σε 23 παιχνίδια, 15 στο πρωτάθλημα, έξι στο Champions League, ένα στο Λιγκ Καπ και δύο στο Κύπελλο Γαλλίας. Έχει ξεπεράσει ήδη τα 15 που έβαλε στην πρώτη του σεζόν ως azulgrana ή τα περσινά 20. Στην καλύτερη χρονιά του, ο παίκτης έφτασε τα 39 γκολ, αλλά αν διατηρήσει αυτόν τον μέσο όρο θα τα ξεπεράσει κατά πολύ.

Απ’την Παρί κι όσοι γνωρίζουν καλά τον Nasser al Khelaifi, και φτάνοντας στο άκρο που ο Νέιμαρ θα προσπαθήσει να αναγκάσει την αποχώρησή του, βεβαιώνουν ότι φέτος δεν πρόκειται να δώσει την έγκρισή του. Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι ο πρόεδρος είναι άτεγκτος υπό αυτή την έννοια και εκεί είναι οι περιπτώσεις του Ντι Μαρία, ο οποίος δεν πήγε στη Barça, παρά το ότι ο παίκτης ήθελε να φύγει, του Verrati, ο οποίος έφτασε να αυτοανακηρυχθεί αντάρτης, του Marquinhosστο παρελθόν με τη Μαδρίτη ή την ίδια τη Barcelona, του Cavani με την Ατλέτικο... για ν'αναφέρουμε τις πιο πρόσφατες περιπτώσεις.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.