News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano Ronaldo, στο ρόστερ: "Το Copa del Rey είναι προτεραιότητα"

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Του Jesús Sánchez

Στην ομιλία πριν από μία εβδομάδα, ο Πορτογάλος ενθάρρυνε την ομάδα στην αναζήτηση των δύο τίτλων που απομένουν

«Το Champions League και το Κύπελλο είναι οι στόχοι μας, πρέπει να πάμε γι’αυτούς» Κριστιάνο Ρονάλντο



Στις 9 Ιανουαρίου, ο Zidane και οι παίκτες του είχαν μια συζήτηση στις εγκαταστάσεις του Valdebebas μετά την ισοπαλία στο Balaídos, όπως γνωρίζουν όλοι σ’αυτό το σημείο. Μίλησε ο Γάλλος προπονητής και οι παίκτες, μερικοί απ’τους πιο σημαντικούς όπως ο Cristiano. Ο Πορτογάλος επιθετικός ανέλαβε την ευθύνη του κι ομολόγησε το πόσο δύσκολο ήταν να βρεθεί το κίνητρο για να παίζεις κάθε Κυριακή σε μια Liga που θεωρείται πλέον χαμένη. Το μήνυμά του ήταν υπό αυτή την έννοια κι επίσης και με άλλη: "Το Champions League και το Κύπελλο είναι οι προτεραιότητές μας. Πάμε γι'αυτές".

Δύο παιχνίδια μετά από εκείνη την συνάντηση, τ’αποτελέσματα δεν έχουν έρθει. Η Μαδρίτη ήρθε ισόπαλη στο Κύπελλο εναντίον της Νουμάνθια για να πάρει μια πρόκριση που άφησε σε άσχημη θέση τους αναπληρωματικούς. Και το περασμένο Σάββατο έπεσε ενάντια στη Βιγιαρεάλ για να καταλήξει να καταδικάσει τις μακρινές πιθανότητές της στο πρωτάθλημα. Το έκανε με ανεξήγητο τρόπο, αξίζοντας πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σύμφωνα με την ανάγνωση που έκαναν τ’αποδυτήρια μετά, αλλά η δυναμική είναι πολύ αρνητική κι έχει το τίμημά της. Τώρα, για τη Μαδρίτη σειρά έχει το Copa στο Butarque την Πέμπτη. Εκεί είναι όπου έχει θέσει το βλέμμα ο Cristiano.

Ο ανταγωνιστικός χαρακτήρας του Πορτογάλου επιθετικού ήταν πάντα ένα μεγάλο ερέθισμα στ’αποδυτήρια της Μαδρίτης. Δεν υπάρχουν ποτέ διακοπές για τον Cristiano, ο οποίος δεν έχασε ποτέ το κίνητρο να συνεχίσει να κατακτά τίτλους ή ατομικά βραβεία. Μόνο έτσι έχει μπορέσει ν’αντισταθεί στην κόντρα με τον Μέσι.

Με αυτή την έννοια, τα λόγια του τρίτου αρχηγού ήταν πολύ σημαντικά. Απ’τη μία πλευρά, η ομιλία του συνεπάγονταν τη ρητή παραίτηση απ’τη μάχη για τη Λίγκα επειδή, κατά τη γνώμη του, είναι πολύ δύσκολο να’χεις κίνητρο για κάθε Κυριακή σκεπτόμενος τη διαφορά που σε χωρίζει απ’την κορυφή. Η είσοδος στους τέσσερις πρώτους, που δίνει θέση στο Champions League, είναι ένας μικρός στόχος, πολύ λίγο για να μπήξει το δόντι απ’την οπτική μιας ομάδας που κέρδισε σχεδόν τα πάντα στο 2017. Τα λόγια του Cristiano έδειξαν επίσης την επιθυμία να πάρουν δύο τίτλους για τους οποίους η Μαδρίτη αγωνίζεται ακόμα, το Κύπελλο και το Champions League. "Πάμε γι’αυτούς", επανέλαβε κανά δυο φορές.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.