News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η United βλέπει περίπλοκη την επιχείρηση του Cristiano

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Του Guillem Balagué

Αν και στην Αγγλία ενθουσιάζονται για την πιθανή επιστροφή του. Θα’πρεπε να του προσφέρουν μισθό 50 εκατομμυρίων ευρώ και μια μεταγραφή 100 εκατομμυρίων ευρώ.



Κάθε φορά που μπαίνουν στην ίδια εξίσωση Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Βρετανικός Τύπος εξιτάρεται. Sky Sports, ιστοσελίδες, ταμπλόιντ και ραδιοφωνικά προγράμματα άγγιξαν το θέμα και πήγαν πιο πέρα απ’την προέλευση της ειδήσεις που ήταν εξώφυλλό μας χθες στην As. Το μήνυμα του Κριστιάνο έχει διεισδύσει: θέλει να φύγει. Φαίνεται ότι η Μαδρίτη είναι επί το έργον του να τον αφήσει να φύγει και η ανάλυση στην Αγγλία δεν είναι τόσο αν τον θέλει η Μάντσεστερ στο ρόστερ της, αλλά μάλλον πώς θα τον πάρει. Του γοητεύει να φαντάζονται μια μάχη μεταξύ της PSG και του αγγλικού club για τον πρόσφατο νικητή της Χρυσής Μπάλας. Αλλά η πραγματικότητα μπορεί να’ναι διαφορετική.

Η Μάντσεστερ βρίσκεται σε μια λεπτή κατάσταση σε σχέση με τον Cristiano. Ξέρει ότι θα’ρχονταν σε ηλικία 33 ετών, ότι θα ζητούσε ετήσιο μισθό ίσο με 50 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, για να ισοφαρίσει, όπως υπολογίζεται, τον Messi, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να απαιτήσει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Πορτογάλο. Η δαπάνη είναι τεράστια. Αυτό μετατρέπει την επιχείρηση σε περίπλοκη. Επιπλέον, απ’τη μία πλευρά δεν μπορούν να δείξουν έλλειψη ενδιαφέροντος εάν επιβεβαιωθεί ότι ο παίκτης είναι στην αγορά, επειδή οι ιδιοκτήτες του κλαμπ έχουν υποσχεθεί να παλέψουν για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά απ’την άλλη, αν αποδεχτούν ότι υπάρχει ενδιαφέρον, ξεκινάει ένα ενημερωτικό τσουνάμι που καταλήγει να’ναι ανεξέλεγκτο. Απ’το σύλλογο προτιμάται να καθίσουν στην ψηλή κερκίδα για να δουν αυτό το "τσίρκο".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξετάσει σε αρκετές περιπτώσεις την επανένταξη του Cristiano, αλλά για πρώτη φορά σε εννέα χρόνια θα μπορούσε να’ναι μια έξοδος αποδεκτή απ’τη Μαδρίτη και τον ίδιο τον Πορτογάλο παίκτη.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.