News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα λευκά αποδυτήρια ζητούν ηρεμία: "Δεν μπορούμε να κερδίσουμε τους αγώνες σε πέντε λεπτά"

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Του J. L. Calderón

Οι παίκτες επιμένουν στην ανάγκη να’χουν περισσότερη ηρεμία για να ωριμάσουν τις αναμετρήσεις


Η ισοπαλία της Μαδρίτης με την Τότεναμ επιστρέφει τη λευκή ομάδα στην αθλητική σύγχυση που βασιλεύει τις τελευταίες εβδομάδες, στην οποία δεν καταφέρνει να κάνει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων. Δεν είναι καλά για διάφορους λόγους κι ούτε τ’αποτελέσματα καταλήγουν να μακιγιάρουν τη στιγμή της δυσκολίας την οποία περνάνε οι παίκτες του Zidane για να πάρουν τα ματς.

Στα λευκά αποδυτήρια λείπει η ηρεμία για να δουλέψουν και να ωριμάσουν τα ματς. Δεν είναι ένα ζήτημα άγχους, αλλά υπομονής. "Δεν μπορούμε να κερδίσουμε τους αγώνες μέσα σε πέντε λεπτά", λένε οι παίκτες. Και είναι ένα σύμπτωμα που αντιλαμβάνονται εντός κι εκτός. Είναι αλήθεια ότι τα αποτελέσματα έχουν τσιμπήσει με την ομάδα του Bernabeu, αλλά η αίσθηση είναι ότι το πρόβλημα δεν έχει ένα συγκεκριμένο σενάριο.


Ο Ζιντάν προειδοποίησε ήδη μετά την οριακή νίκη στην Βιτόρια ενάντια στην Αλαβές πριν εβδομάδες ότι η ομάδα έπρεπε να μάθει να υποφέρει σ’αυτές τις στιγμές δυσκολίας. Δεν βλέπει την ομάδα στρόγγυλη, με την ροή της έναρξης της σεζόν. Υπό αυτή την έννοια, οι τραυματισμοί δεν έχουν βοηθήσει. Ούτε και η έλλειψη ευστοχίας. Αλλά ο Zizou προτιμά επίσης να επιμείνει στην ανάγκη της σκέψης των 90 λεπτών του παιχνιδιού, του να μην πανικοβάλλονται απ’το ότι δεν καθαρίζουν τα ματς με την πρώτη. Γι’αυτό, το μήνυμα είναι το ίδιο εδώ και κάποιο καιρό σε αυτό το μέρος: "Ηρεμία".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.