News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τον Benzema τον καταδικάζουν οι αποτυχίες του Cristiano

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Γάλλος δεν έχει αλλάξει, είναι ο ίδιος όπως πάντα


Ο Karim Benzema δεν έχει αλλάξει. Είναι ο ίδιος όλων των ετών. Η έλλειψη ευστοχίας των συμπαικτών του, επιβαρύνει τον Γάλλο. Το λευκό 9 χρειάζεται πάντα τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν έχει το γκολ στις φλέβες του κι αυτό το Bernabéu δεν το συγχωρεί πάντα. Είναι τόσο ικανός να κατασκευάσει ένα γκολ, όπως στη Χετάφε, όσο και να χάσει τις δυο ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχε ενάντια στην Τότεναμ, πριν εφεύρει ένα αδύνατο σκριν με τον Toni Kroos μέσα στην περιοχή.

Ο Μπενζεμά δεν ξεγελά κανέναν και παραδέχεται ανοιχτά ότι το δικό του, παρά το ότι είναι ο έβδομος σκόρερ στην λευκή ιστορία, δεν είναι το γκολ. Είναι γενναιόδωρος κι αυτή η ποιότητα τον επιβαρύνει όταν κοιτάει το αντίπαλο τέρμα και κατά τη λήψη μιας ετυμηγορίας απ’τις κερκίδες του Bernabeu, αυτού του δικαστή που καταδιώκει ορισμένους παίκτες τους οποίους τους σταυρώνει πάρα πολύ εύκολα.

Ο Γάλλος αντιπροσωπεύει για τους οπαδούς τα περαστικά δεινά που συνοδεύουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο της απ’την αρχή της σεζόν και που την έχουν οδηγήσει να’χει κερδίσει μόνο τον ΑΠΟΕΛ και την Εσπανιόλ. Λίγο, πολύ λίγο και οι οπαδοί υποδεικνύουν τον Benzema ως έναν απ’τους κύριους ενόχους. Η αποτυχία ενάντια στον Lloris τον καταδικάζει, όπως τα γκολ του τραυματία τώρα Morata, που κάθε γκολ που βάζει είναι σαν να το σκόραρε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Benzema δεν θα αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού του, της κατανόησης του ποδοσφαίρου, που συμπτωματικά είναι αυτός που θέλουν οι συμπαίκτες του κι ο προπονητής του. Ο Γάλλος έχει 2 γκολ σε 4 παιχνίδια μέχρι τώρα σ’αυτή τη σεζόν, το οποία είναι ο μέσο όρος σκοραρίσματός του σ΄όλες τις σεζόν από τότε που φόρεσε τα λευκά, εκτός απ’τη σεζόν 2015-2016, στην οποία έβαλε 28 γκολ σε 36 παιχνίδια ή απ’την 2011-2012, όπου έβαλε 32 γκολ σε 52 παιχνίδια. Τα υπόλοιπα έτη, σκοράρει ένα γκολ κάθε δύο παιχνίδια.

Ως εκ τούτου, τον Benzema τον στοχοποιεί η αποτυχία των άλλων κι όχι οι δικές του, τόσο συνηθισμένες όσο είναι και ιδιοφυείς οι εμφανίσεις του, εκείνες που τον υποδεικνύουν ως 9 σχεδόν 10άρι, αν και σήμερα είναι λιγότερο από 5 για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Τη μέρα που ο Ρονάλντο θα φτιαχτεί μια για πάντα με το τουφέκι του, θα τελειώσουν τα προβλήματα του Γάλλου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.