News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Asensio μπλοκάρει: σχεδόν δύο μήνες χωρίς να σκοράρει

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Στο Champions League έχει παίξει μόνο μισή ώρα σε τρία παιχνίδια


Ο Marco Asensio έχει χάσει λάμψη. Το νέο φαινόμενο του ισπανικού ποδοσφαίρου έχει μπλοκάρει μπροστά απ’το τέρμα. Δεν σκοράρει για σχεδόν δύο μήνες, απ’τη μακρινή 27η Αυγούστου, σχεδόν δύο μήνες από εκείνη τη ντομπλέτα στη Βαλένθια, από εκείνη την ημέρα που πήρε στην πλάτη του ολόκληρη Ρεάλ Μαδρίτης. Το πόδι του χάραζε το δρόμο, το παρόν και το μέλλον.

Ο Asensio ξεκίνησε σαν ένας πυροβολισμός. Όπως η Μαδρίτη, νικήτρια του Σούπερ Καπ Ευρώπης και Ισπανίας. Τα δύο γκολ της στη Barcelona ήταν δύο μαστιγιές στο ποδόσφαιρο. Στο Bernabéu είχαν ήδη νέο είδωλο.

Δύο μήνες αργότερα, ενάντια στην Tottenham, ο Marco είχε μόνο δεκαπέντε λεπτά, αλλά προέρχονταν απ’το να’χε παίξει ολόκληρα τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος: εναντίον των Espanyol και Getafe. Ο Asensio άφησε λεπτομέρειες επειδή τις έχει, αλλά δεν ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής.

Λιγότερα λεπτά έχει στο Champions League, όπου o Ζιντάν φοράει τα καλά και εκείνη την εντεκάδα, προς το παρόν, που αποτελείται από ένα ξεκάθαρο 4-4-2 με τους Casemiro, Modric, Kroos και Isco. Ωστόσο, ο Marco είναι συνήθως η πρώτη αλλαγή. Οι αποχωρήσεις του Morata και του James τον έχουν ανεβάσει στην κλίμακα, τώρα ως η πρώτη αλλαγή στις ηπειρωτικές νύχτες επειδή το έχει κερδίσει. Όπως και να’χει, 14 λεπτά εναντίον της Ντόρτμουντ κι άλλα τόσα ενάντια στους Spurs είναι λίγα.

Ο Asensio θα επιστρέψει, αν και προς το παρόν είναι μπλοκαρισμένος. Την Κυριακή ενάντια στην Eibar έχει μια ευκαιρία για να πετάξει ξανά και ν’ανακτήσει τον Marco που τον πλαισιώνει ως έναν ξεχωριστό παίκτη.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.